Emlékszik még a Twin Peaksre? És a sorozat szereplőire? Szeretné tudni, hogy néz ki most Dale Cooper ügynök (Kyle MacLachlan), vagy Laura Palmer (Sheryl Lee)? Előre szólunk, hogy lesz, akinél meg fog lepődni, mert például Lara Flynn Boyle láthatóan annyira rákattant a plasztikázásra, hogy már köze sincs a huszonkét évvel ezelőtti önmagához.

Ha annyira fiatal, hogy fogalma sincs, mi az a Twin Peaks, vagy annyira öreg, hogy már elfelejtette, gyorsan elmondjuk, hogy a 90-es évek egy legsikeresebb sorozata volt, amit David Lynch és Mark Frost készített. A két évadot megélt sorozatból, ami már húsz éves is elmúlt, 1992-ben pedig mozifilm is készült, szintén David Lynch rendezésében. A sztori nagyon röviden egy Twin Peaksben, brutálisan meggyilkolt középiskolás lányról (Laura Palmer) és a gyilkos után nyomozó Dale Cooper ügynökről, illetve a kisváros lakóiról szól, akik közel sem nevezhetőek normálisnak.

A sorozatban játszó színészek közül talán Kyle MacLachlan, Mädchen Amick és Lara Flynn Boyle vitte a legtöbbre, de legalábbis az ő neveik maradtak meg több ember emlékezetében. Kyle MacLachlan pár David Lynch film után is inkább sorozatokban tűnt fel, például a Szex és New Yorkban ő volt Charlotte első férje, illetve a Született feleségekben Bree második férjét alakította. Mädchen Amick szintén sorozatszínésznő lett, Lara Flynn Boyle pedig inkább B-kategóriás filmekben játszik. Ray Wise, aki Laura Palmer apját alakította, a Mad Menben (Reklámőrültek) tűnik fel néha újabban, a sorozatbéli feleségét játszó Grace Zabriskie-nek pedig azóta a Big Love (Hármastársak) című szériában volt nagyobb szerepe. Ha érdekli, hogy mostanában hogy néznek ki a Twin Peaks szereplői, kattintson a galériára, aminek a végén két bónuszképet is talál!