Az FHM partit rendezett, miután bemutatták a Top100 bombázót összesítő idei listájukat. A jeles eseményre viszont a képek alapján nem annyira a hírességek mentek el, mint inkább a meztelen mellük mutogatásából élő nemzetközi glammodellek. Ki lett a dekoltázskirálynő?

Ki a legdögösebb?

Idén sokadik alkalommal összesítette az FHM a világ száz legjobb bombázóját a listáján, amin némi meglepetésre az a Mila Kunis lett a legszexibb, aki tavaly csak a 14. helyet tudta megszerezni, illetve nem az a klasszikus FHM-lány, akinek óriási mellei vannak, és abból él, hogy ezeket rendre meg is mutatja.

A listán a második Rihanna lett, aki szintén a Kunishoz hasonló kategória, aztán viszont jöttek a klasszik glammodellek, mint Helen Flanagan, vagy a műfaj korabbi nagy kedvence, Kelly Brook és a glammodellség határán táncoló Kate Upton.

A lista örömére rendezett bálon is inkább a modellek képviseltették magukat, mint a nemzetközi hírességek, ráadásul a legtöbbjük jó alaposan megmutatta, amije van.

Carly Baker

Baker egy brit glammodell, aki nem fért fel az FHM idei listájára, nem is sokat tudni róla. Huszonhat éves, 14 éves kora óta modellkedik, egy ideje leginkább glammodell. Jövőre valószínűleg többet találkozunk majd a nevével, mert a ketrecharcos bajnokságban lesz ringlány.

Helen Flanagan

A 100-as lista előkelő, harmadik helyét csípte meg a brit modell, színésznő, Helen Flanagan, aki a Coronation Street című brit szappanoperával futott be, aztán pedig a melleivel. Fehérneműket szokott reklámozni, illetve az FHM-nek is vetkőzött már.

Rosie Jones

Az idei lista egyik legismertebb glammodellje, a 14. helyre odaérő, 22 éves Rosie Jones, aki ismert 3. oldalas modell. Ennek megfelelően elég sokat vetkőzik is az olyan férfimagazinoknak, mint például a Nuts.

Iantha Cochrane-Stack

Ő sem fért be az FHM 100-as listájába, ráadásul a többiekkel ellentétben nem is glammodell, hanem a Made In Chelsea című álreality egyik szereplője. Twitteren viszont rendszeresen posztol magáról aligruhás képeket két cuki állatos fotó között.

Emily Atack

Cochrane-Stackhez hasonlóan ő sem modell, hanem sorozatszínész, a The Inbetweeners című brit komédiában szerepel. 23 éves, és megszerezte az idei lista 55. helyét. Nagyon vetkőzni ő sem szokott, de azért egy fehérneműs sorozatot bevállalt az FHM-nek.

Gemma Atkinson

A 28 éves modell, aki amellett, hogy glammodell onnan lehet ismerős, hogy egy időben Cristiano Ronaldo csaja volt. Az FHM listáján a 64. hely az övé. Nagyon ügyesen menedzseli magát, a kötelező bikinis fotózásokon felül szexi naptárat is ki szokott adni, hogy a rajongói ne maradjanak a teste látványa nélkül.

Seren Gibson

A 25 éves modell is a glammodellek újabb generációjához tartozik, mint Rosie Jones, vagyis nem a klasszikus férfimagazinokban szokott vetkőzni. Gibson leginkább a FRONT hasábjain szokott meztelenkedni, ez a teljesítmény az FHM-lista 48. helyére volt elegendő.

Victoria Pendleton

A 32 éves Victoria Pendleton áll a legtávolabb a cikkünk szereplői közül a vetkőzéstől. Ő ugyanis egy egykori kerékpárversenyző, aki olimpiai aranyat is nyert, valamint kilenc világbajnoki címet a karrierje alatt. Ahogy viszont kezdett szép lassan visszavonulni, elkezdett különféle magazinok címlapján feltűnni, mint az FHM vagy a Harper's Bazaar. Az FHM listáján a 39. helyet szerezte meg.

Gemma Merna

A 28 évével Gemma Merna is a veterán glammodellek közé tartozik, akit onnan is ismerni lehet, hogy a Hollyoaks című sorozatban szerepel. A melleivel a Nuts, valamint a Loaded magazinban szokta népszerűsíteni a sorozatot, amiben szerepel. A listán a 86. hely az övé.