Három magyar származású üzletember is van, akiknek a neve időről időre megjelenik a celebhírekben, és szinte semmit sem tudni róluk, csak azt, hogy nagyon gazdagok, és hogy általában hollywoodi hírességekkel járnak. Reese Witherspoon letartóztatása után megint bekerült a hírekbe férje, Jim Toth neve, Uma Thurman a három üzletemberből már kettővel járt.

Reese Witherspoon letartóztatásakor a férje, a magyar származású üzletember, Jim Toth megint bekerült a hírekbe. Egészen pontosan egyébként alapvetően Jim Tothot tartóztatták le ittas vezetés miatt, viszont a felesége elkezdett balhézni a rendőrökkel, ezért őt letartóztatták rendbontás miatt, így pedig az egész dolog bekerült a világ híráramába.

Jim Toth

Jim Toth egyike annak a három, magyar származású üzletembernek, akik hollywoodi hírességek oldalán tűnnek fel általában a hírekben.

Illetve pont konkrétan Toth leginkább Reese Witherspoon oldalán tűnik fel, merthogy 2011-ben összeházasodott a színésznővel, akivel egy évvel korábban ismerkedett meg.

A 42 éves Tothról nem sokat tudni, a Creative Artist's Agency színészügynökségnél kezdett el dolgozni bő tíz évvel ezelőtt, olyan ügyfelekkel, mint Robert Downey Jr.. Alulról indult a ranglétrán, egy vele készült interjúban azt mesélte 2004-ben, hogy klasszikus kávéhordóként kezdte a munkát az ügynökségnél, aztán szép lassan kapott saját ügyfeleket is. Ahogy lépkedett feljebb a ranglétrán, úgy lettek egyre ismertebbek az ügyfelei. Dolgozott Forest Whitakerrel, Matthew McConaugheyval és Scarlett Johansonnal is. Munkatársai olyan emberként írták le, akire mindig lehet számítani a munkában, és jó érzéke van hozzá, hogy egy projektet teljes egészében átlásson.

Nem sokkal azután, hogy nyilvánosságra hozta a kapcsolatát Reese Witherspoonnal, a People magazinban azt írták róla, ideális választás a színésznő számára, többek között azért is, mert szeretne megállapodni, ráadásul nagyon jól kijön Witherspoon gyerekeivel, akik még a Ryan Philippe-pel kötött korábbi házasságából születtek.

Arpad Busson

A három magyar származású üzletember közül az 50 éves Bussonnak van a legkevesebb köze Magyarországhoz. Francia nemzetiségű, jelenleg Londonban él, a szülei sem voltak magyarok. Egészen pontosan volt egy magyar mostohanagyapja, az anyja mostohaapja, egy Plesch Árpád nevű bankár. Tőleg örökölte az Árpád keresztnevet.

Klasszikus üzletember, befektetési alapoknál (hedge fund) dolgozott, 1991-ben alapította a saját cégét.

Jelenleg Uma Thurman férje, akivel nem teljesen zökkenőmentes a kapcsolata. 2008-ban jegyezte el a színésznőt, de nem sokkal az eljegyzés után arról szóltak a hírek, hogy szakítottak. Végül 2011-ben újra összejöttek, majd tavaly megszületett az első közös gyerekük.

Bussonnak nem Thurman az első nagyon híres barátnője. A pletykák szerint járt Farrah Fawcettel, bár ezt leginkább tagadja, viszont az biztos, hogy éveken keresztül Elle MacPherson modell volt a felesége, akitől két gyereke is született.

Az üzletember nagyon szeret előkelő körökben mozogni, szerencséjére Uma Thurman is. Sokat elmond róluk, és a társasági életről, aminek a részét képezik, hogy egy olyan vacsorán ismerkedtek meg, amit Gianni Versace Tony Blairrel közösen adott.

André Balazs

Ő a hármasfogat legismertebb, legidősebb és leginkább magyar kötődésű szereplője. Balazs 56 éves, Budapesten született, szüleivel még gyerekkorában emigrált Magyarországról. Az Egyesült Államokban pedig nagyon sikeres üzletemberré vált.

Alapvetően a szállodaüzletben érdekelt, 9 szállodája van, ezen felül 3 irodaháza, de nemrég például a múzeumokba is beszállt, amikor 2008-ban megvette egy ismert francia építész, Jean Prouvé egyik szállítható épületét, amit a londoni Tate Modern múzeum mellett felépíttetett pár hónapra.

A hotelek között olyan celebkedvencek tartoznak a portfoliójába, mint a Chateau Marmont, ami számtalan hollywoodi híresség törzshelye.

Nem véletlen, hogy Balazs főleg a hollywoodi hírességek között ismerkedik. A leghíresebb barátnője talán pont az az Uma Thurman volt, aki jelenleg Arpad Bussonnal van együtt. De Naomi Campbellel és Renee Zellwegerrel is járt a kétezres évek közepén.

Jelenleg, 2011 óta Jennifer Aniston egyik legjobb barátnőjével, Chelsea Handlerrel, egy népszerű amerikai humoristával jár együtt.