Nem mondhatnánk, hogy a magyar versenyzők uralják Európa tehetségkutatóit, de már többen is szép eredményeket értek el, sőt, Rippelék még nyertek is egyet. Van egy énekesnőnk is, akin egy világ röhögött.

Rippel testvérek

Érdekes, hogy a Rippel testvérek nem reklámozták agyon, Spanyolországban megnyerték a helyi Csillag születiknek tekinthető Tú si que vales című tehetségkutatót. A közönség 60%-a találta az artista testvérpár produkcióját a legjobbnak. A verseny eredménye két dologra bizonyíték: az egyik, hogy vannak olyan országok, ahol nem csak énekesek nyerhetnek meg hasonlót, illetve hogy Spanyolországból sem lesz valaki világsztár azért mert megnyer egy ilyet.

Attraction

Ők az aktuális magyar sikertörténet: az aktuális Britain's Got Talentben az itthon a Hip Hop Boyz fiúzenekarban ismertté vált Szűcs Zoltán vezette Attraction látványszínház produkciója fogta meg nagyon a nézőket. Az árnyékokkal szerelmi történetet elmesélő társulat videója hihetetlenül pörög, bőven tízmilliós nézettségnél jár Youtube-on, és bár azt nem tudni, mennyire lesznek maradandó kedvencei a briteknek, már most többet elértek, mint itt a Csillag születikben, illetve annak német verziójában.

Face Team

A magyar csapat szintén a Britain's Got Talentben tűnt fel, épp egy évvel ezelőtt. Pörgős, folyamatos szaltókra és egyéb repülésekre épülő műsoruk a kosárlabda köré épült, amit nagyon szerettek a nézők, de már első ránézésre is olyan dolog ez, amire könnyedén rá lehet unni. Végül nem a Face Team lett a következő Susan Boyle, de így is szép eredmény, hogy még Simon Cowell sem cseszegette őket nagyon.

Nagy Krisztina

Ne csak a sikertörténeteket nézzük: a boltosként dolgozó Nagy Krisztina az angol X-Factorban próbált szerencsét, és bár nyomot sikerült hagynia, talán erre ő a legkevésbé büszke: Shakira Underneath Your Clothes dalát sikerült annyira a saját képére formálnia, hogy azt rajta kívül senki nem is értette.

+1: Gyöngyhajú lány

Ne hitegessük magunkat, azért nem a magyar emigránsok tarolták eddig le a világot. Viszont arra van példa, amikor elég volt egy magyar dal is: az Omega Gyöngyhajú lányát magyar nyelven énekelte el a Music Idol Bulgariában egy Nevena nevű hölgy úgy, hogy arra mi és ők is büszkék lehetünk. Nevena mellesleg meg is nyerte a versenyt 2007-ben.