Mariah Carey valamit villant új klipjében

mm
2013.05.10. 19:47
Ha tudni akarja, mit nem szabad tennie egyszer már befutott, jó hangú énekesnőként, feltétlenül nézze meg Mariah Carey régóta várt új klipjét. A számban Carey nagyon kevés ruhában illegeti, simogatja magát, rázza a szoknyáját, és teszi a szépet egy férfinek, aki különböző járművekből mondja azt neki, hogy gyönyörű. Így rombolja le a tekintélyét egy 43 éves nő a világ leggicsesebb klipjében.

Mariah Carey hosszú idő után új számot jelentetett meg, ami ráadásul nem is valamilyen karácsonyi feldolgozás, hanem egy Miguel nevű férfivel közösen előadott szám, aminek Beautiful (Gyönyörű) a címe.

A számhoz végre elkészült a klip is, ami egyrészt a világ leggicsesebb klipje, másrészt tökéletesen alkalmas arra, hogy a 43 éves Carey elveszítse a tekintélyét, hírnevét, bármijét, amit hosszú évek alatt összehozott a hangjával. A klip ugyanis arról szól, hogy az énekesnő illegeti magát a Miguel nevű férfinek, miközben Miguel azt mondja neki, hogy gyönyörű. Carey meg úgy rázza magát, húzogatja a szoknyáját, simogatja a fenekét, mint aki pénzt kap azért, hogy tegye magát a különféle járművekből őt dicsérő férfinek.

A szám elképesztően csöpögős, a klippel együtt pedig komoly csapást mér az agyra, vigyázzanak a megtekintésével. Inkább nézzék meg a GIF-eket, amiket gyártottunk belőle, összefoglalják a lényeget.

Woooow

mariah2.gif
Fotó: Velvet

Uuuuuu

mariah8.gif
Fotó: Velvet

Aaaaaah

mariah4.gif
Fotó: Velvet

Oooooo

mariah7c.gif
Fotó: Velvet

Űűűűüüü

mariah3.gif
Fotó: Velvet

Yeeeeaaa

mariah5.gif
Fotó: Velvet

Oooh Yeaaaa

mariah6.gif
Fotó: Velvet

Ööö

mariah1b.gif
Fotó: Velvet