Ha tudni akarja, mit nem szabad tennie egyszer már befutott, jó hangú énekesnőként, feltétlenül nézze meg Mariah Carey régóta várt új klipjét. A számban Carey nagyon kevés ruhában illegeti, simogatja magát, rázza a szoknyáját, és teszi a szépet egy férfinek, aki különböző járművekből mondja azt neki, hogy gyönyörű. Így rombolja le a tekintélyét egy 43 éves nő a világ leggicsesebb klipjében.

Mariah Carey hosszú idő után új számot jelentetett meg, ami ráadásul nem is valamilyen karácsonyi feldolgozás, hanem egy Miguel nevű férfivel közösen előadott szám, aminek Beautiful (Gyönyörű) a címe.

A számhoz végre elkészült a klip is, ami egyrészt a világ leggicsesebb klipje, másrészt tökéletesen alkalmas arra, hogy a 43 éves Carey elveszítse a tekintélyét, hírnevét, bármijét, amit hosszú évek alatt összehozott a hangjával. A klip ugyanis arról szól, hogy az énekesnő illegeti magát a Miguel nevű férfinek, miközben Miguel azt mondja neki, hogy gyönyörű. Carey meg úgy rázza magát, húzogatja a szoknyáját, simogatja a fenekét, mint aki pénzt kap azért, hogy tegye magát a különféle járművekből őt dicsérő férfinek.

A szám elképesztően csöpögős, a klippel együtt pedig komoly csapást mér az agyra, vigyázzanak a megtekintésével. Inkább nézzék meg a GIF-eket, amiket gyártottunk belőle, összefoglalják a lényeget.

Woooow

Uuuuuu

Aaaaaah

Oooooo

Űűűűüüü

Yeeeeaaa

Oooh Yeaaaa

Ööö