Évek óta alig hallani róla, pedig egykor tényleg sokan szerették a kanadai származású énekesnőt. Mi sokáig azt hittük, hogy Keanu Reeveshez hasonlóan képtelen az öregedésre, de végre kiderült, hogy mégsem olyan csodálatos a génállománya. Csodálkozzon rá, hogy milyen bikiniben a 38 éves énekesnő!

Nem gondolkodott azon, hogy hova tűnt Alanis Morissette? És vajon mi történhetett az elmúlt években a viszonylag unalmas kanadai énekesnővel? Vagy hogy ugyanúgy néz-e ki, mint húsz évvel ezelőtt? Utóbbira a választ rögtön el is áruljuk: nem. Bár borzasztóan törekszik rá, hogy fotózásokon, vagy például a legutóbbi, tavaly készült videóklipjében ne látszódjon, hogy mekkora lett, Alanis Morissette 38 éves korára sikeresen elhízott. Najó, nem annyira durván, de ahhoz képest, amire emlékeztünk, tényleg látványos a változás.

Morissette utoljára tavaly adott ki lemezt  – ami talán nem is baj – Havoc and Bright Lights címmel, amiről a Guardian című számhoz felejthető klip is készült, ezért jobban teszi, ha meg se nézi. A videóban Morissette arca közel sem úgy fest, ahogy az énekesnő valójában kinéz: ránctalan, és hibátlan bőre, illetve tökegyenesre vasalt haja van, combjait pedig ügyesen takargatja gitárjával, amit megdöbbentő erővel cibál.

Pedig Alanis Morissette arcán igenis látszanak már az évek, nemrég készült fürdőruhás fotóin pedig megcsodálhatjuk azt is, hogy a fenekére mennyi zsír rakódott le, és hogy utóbbit milyen ízléses bikinibe préselte bele. Lehet, hogy Kanadában menő a strasszos felirattal díszített bugyi, de mi biztosan nem vennénk fel olyan bikinit, aminek a fenekén a csillogós "Self Love" (önszeretet?) szöveg olvasható. Persze előfordulhat, hogy az erősen ezoterikus beállítottságú énekesnő ezzel is csak önmagát próbálja elfogadni, vagy elfogadtatni

Mi egy kicsit megnyugodtunk, hogy mégsem olyan tökéletes a génállománya, mint ahogy azt eddig gondoltuk, ugyanis sokáig úgy tűnt, hogy képtelen az öregedésre. Viszont azon tényleg megdöbbentünk, hogy elképesztően kevés videóklipje készült ahhoz képest, hogy több évtizede aktív énekesnő – legalábbis hivatalos odalán mindössze 18 klipet láthatunk. Az pedig borzasztóan sajnáljuk, hogy webshopjában csupán lemezeit, illetve pár pólót lehet csak megrendelni, és nincsenek olyan kincsek, mint a New Kids on the Block oldalán.