Tudjuk, hogy meglepő, de még a magyar celebek is átlagos emberek valójában. Annyira átlagosak, hogy reggelente például általában nincs rajtuk az a sminkmennyiség, mint amennyit a tévében látunk rajtuk. De kinek áll ez jól?

Szabó Zsófi

Na?

A sportmániás színésznő nagyon szereti Facebookon posztolgatni életének  minden apró rezdülését, amibe természetesen beletartozik annak a hangsúlyozása, hogy ő is egy átlagos nő közülünk. Ezért többször is előfordult már, hogy reggeli képeket osztott meg magáról, ami miatt mi szembe is mennénk ezzel: Szabó Zsófi az átlagosnál sokkal jobb nő, amiért bármilyen megjelenésért borzasztóan hálásak is vagyunk neki.

Bálint Antónia

Na?

A 42 éves egykori szépségkirálynőnek már van mit eltakarnia ebben a korban, de igazán nem mondanánk, hogy rosszul tartja magát. A leginkább exférjével folytatott csatározásával és fura szoptatási szokásaival turnézó Bálint Antónia szerencsére nem is szégyelli, hogy nem mindig tökéletes, ezért láthatjuk ebben az állapotban is.

Bódi Sylvi

Na?

Bár nem teljesen reprezentatív a kép, hiszen az egy dolog, hogy a keresztnevében szereplő y-t a mai napig elhagyni képtelen glam modell nem kente ki magát, de még egy összesen 45 óráig tartó út is mögötte van. Ennek fényében viszont különösen meglepő, hogy mennyire nincs gond az épp kiszőkült, viszont lebarnult Bódi Sylvivel civilben sem.

Mészáros Dóra

Na?

A pornósból lett topless-időjós, mellesleg DJ és címlaplány gyakran vállalja azt az oldalát is, amikor nem foglalkozik egy percet sem a sminkeléssel. Legutóbb például teljes természetességgel kacsintott egyet a Facebookon összegyűlt rajongóinak, ezek alapján ő sem panaszkodhat a bőrére, bár a szemei alatti kisebb táskák alapján azért javasolnánk neki egy jó nagy alvást.

VV Dya

Na?

Az ötödik Való Világból hamar kiesett, de a fékezett habzású szerelmi ügyeivel és dekoratív melleivel még mindig a felszínen maradó Dya is közzétett magáról egy valószínűleg reggel készült képet, amin a szokásos barbibaba-sminkje nélkül tekinthető meg. Dyának nincsenek komolyabb problémái így sem, bár azért a szemöldökének és az éles arcvonásainak jót tesz az a vakolat.