Válassza meg a legrosszabbul öltözött kismamát!

2013.05.15. 13:32
Sokaknak persze önmagában is gondot okoz, hogy rendesen felöltözzön, de kismamaként ez valamivel még nehezebb is. Összeválogattunk néhány celebet, akik vagy nem akartak tudomást venni róla, hogy egyébként kismamák, vagy túlságosan is beleélték magukat a szerepbe. Szavazzon, hogy a kanapé huzatát magára rántó Selma Blair, vagy a majdnem tök meztelen Katie Price választott-e szerencsétlenebbül!

Kim Kardashian

Egy időben úgy tűnt, hogy a reality-celeb megtalálta a stílusát, azonban erre azóta sikerült néhány csattanós cáfolatot adnia. Az utóbbi idők egyik legfurcsább választása például az volt, amikor kanapénak öltözött a MET-gálára, ebből aztán mém is született. A harmickét éves Kardashian egyébként júliusban fogja megszülni első, Kanye Westtel közös gyereküket. Ez itt látható képen még bőven keresi a stílust, éppen kötözött sonkának öltözött.

M.I.A.

Az énekesnő gyereke már 2009 februárjában megszületett, azonban meglehetősen emlékezetes maradt, hogy M.I.A. mennyire nem tudott akkortájt felöltözni. Különösen eleven él a divatköztudatban, amikor Grammy-díjátadóra bármelyik perces terhesen érkezett, és mindkét, az alkalomra szerzett ruhája viszonylag erős választás lett. Különösen furcsának bizonyult a fekete-fehér pöttyös ruhája.

Tori Spelling

Az amerikai színésznő karrierje soha nem robbant igazán nagyot, de valahogy mindig fent tudta tartani a nevét. Ezúttal ez arra volt elég, hogy bekerült a legrosszabbul öltözött kismamák gyűjtésünkbe. Spellingnek egyébként négy gyereke is van, úgyhogy bőven volt ideje kiérdemelnie, hogy most itt szerepelhessen. Legutóbb tavaly augusztusban született fia, úgyhogy nemrég még gyakorló rosszul öltözködő volt.

Fergie

Azok után, hogy az énekesnő a világ történetének egyik legostobább, és ehhez mérten kellően harsány együttesében énekelt, tényleg elkerülhetetlen volt, hogy terhes nőként is bedobja magát egyszer-kétszer. Csak februárban derült ki egyébként, hogy a harminchét éves Fergie gyereket vár a férjét, Josh Duhameltől. Emlékezetes volt, amikor az egyik eseményen nemrég egy igen virtuóz festő törlőrongyának öltözött.

Selma Blair

A Hellboy színésznője általában nagyon szép, de időnként nagyon el tudja engedni magát, és olyankor könnyen okoz meglepetéseket. Kismamaként például sikerült az alábbi képen látható módon tökélesen formátlannak és semmilyennek felöltöznie. Mintha egy régi, de a panelban extravagánsnak számító kanapéről rángatta volna le az anyagot. Blairnek egyébként már 2011-ben megszületette a gyereke, de erre a listára azért felfért a szettel.

Katie Price

Oké, kicsit aránytalan küzdelem ebbe az összeállításba betenni a glammodellt, aki rendre ott szerepel a legrosszabbul öltözött celebek soroló listákon. Nemrég össze is szedtük egyébként a leghajmeresztőbb ruháit, amik között akad rózsaszín kentaur szett, kurvás menyasszony jelmez, és lovas promóciós ruha is. Itt többek között azért is szerepel, mert 2006-ban majdnem meztelenül jelent meg terhesen egy esményen.

Jennifer Lopez

Annak ellenére, hogy folyamatosan arról lehet olvasni, hogy mennyire formában van még az énekesnő, ruhaválasztásban azért mellé tud nyúlni. Erre remek példa, amikor 2007-ben olyan fellépőruhát választott, amiben egyrészt egy szakadt hippinek tűnt, másrészt pedig olyan könnyű volt, hogy a szél időnként fellibbentette a felsőt, és látszott a megnövekedett hasa. Erre másnap kénytelen is volt bejelenteni, hogy terhes.

Ki járt a legrosszabbul?

Kinek találta a legnevetségesebbnek vagy legízléstelenebbnek a ruháját? Szavazzon, hogy melyikőjük választása volt a legszerencsétlenebb! A terhesen kurváskodó Katie Price? Esetleg a jellegtelen Selma Blair, vagy szintén majdnem meztelenül pózoló M.I.A.? Netán Kim Kardashian feszülős ruhája a legkellemetlenebb?