Nem elég csak a képeket megnézni amerika Rubint Rékájáról, Jennifer Nicole Lee-ről, hisz nem árt tudni, hogy a 37 éves fitneszguru még modellkedik, könyveket ír, és szerepelt már filmben is, Mark Wahlberg és Dwayne Johnson oldalán. Igazi polihisztor milffel állunk szemben, akit mindenképpen meg kell ismernie!

Ha eddig nem tudta, hogy kicsoda Jennifer Nicole Lee, itt az ideje, hogy megismerje az amerikaiak Rubint Rékáját, aki nem csak fitneszedző és fitneszmodell, hanem színésznő és író is. Bizony. A 37 éves Lee azon túl, hogy imádja izmos testét mutogatni, leginkább arról lett ismert, hogy miután megszülte két gyerekét, lefogyott harminc kilót, hogy fitneszguru lehessen.

Lee szereti hangoztatni magáról, hogy korábban soha nem sportolt, illetve hogy régen folyamatosan súlyproblémákkal kűzdött. 77 kilósan ment férjhez és 90 kilóra hízott második gyereke születése után. Miután lefogyott 30 kilót, 1996-ban ő lett Miss Bikini America, és ekkor kezdte el fitnesz-karrierjét is. Céget alapított JNL néven, könvyeket adott ki, saját fürdőruhamárkája van, később pedig saját sport-ruhákat is elkezdett forgalmazni. Természetesen rengeteg magazin címlapján szerepelt, fotóiból egy naptárt is összeálíltott, 2006-ban ő lett Ms. Muscle and Fitness (Miss Izom és Fitnesz), 2012-ben pedig elnyerte az Amerika legszexisebb fitnesz-anyukája díjat. 2013-ban szerepelt a Michael Bay által rendezett Pain & Gain című filmben Mark Wahlberg és Dwayne Johnson mellett, úgyhogy már azt is elmondhatja magáról, hogy színésznő.

Vagyis Jennifer Nicole Lee egy igazi MILF, amivel ő is tisztában van. Az olasz felmenőkkel rendelkező amerikai fitnesz lady egyébként Miaimiban él fiaival és férjével, aki remélhetőleg jól viseli, hogy felesége nemrég a fotósok szeme láttára locsolgatta magát vízzel, miközben csak egy fehér póló volt rajta. Ha érdekli az erről készült kép, illetve hogy milyen szépen tud ücsörögni a vízben Lee egy arany színű bugyiban, azonnal kattintson a galériára!