Melyik celebnő rusnyult meg a szőkítéstől?

2013.05.20. 19:56

Némely hazai híresség pillanatok alatt tudja sokkolni a rajongókat azzal, hogy drasztikusan változtat a külsején. Ennek legegyszerűbb módja a hajszínváltás, főleg, ha sötétből hirtelen szőke lesz. A szőke állítólag fiatalítja viselőjét, de vajon tényleg mindenkinek jól áll? Összegyűjtöttük azokat a celebnőket, akik az utóbbi időben világosodtak ki, döntse el, melyikőjüknek áll legjobban a változás! Öt pontot adjon annak, aki jól döntött, egyet annak, aki elszúrta.

Dér Heni

A Sugarloaf 26 éves énekesnője idén áprilisban szőkíttette ki a haját, ami állítása szerint készülő videóklipjének köszönhető. A frizura nemcsak színben, hanem hosszúságban is változott, Dér Heni ugyanis póthajat is rakatott fel. Azt mondja, nem bánta meg a változást, és eddig csak dicsérték új frizuráját.

dér heni

Lola

Korsós Judit Lola óvatos volt: először csak rövidre vágatta hosszú haját, majd cirka egy évre rá festette be szőkére. Az énekesnő új sérója nem hozott osztatlan sikert: volt, aki dicsérte új kinézetét, de voltak, akik csak annyit tudtak kinyögni: "Úristen, te hogy nézel ki?" Mondjuk Lolát nem is nagyon izgatja, mit mondanak róla.

Marenec Fruzsina

A Barátok közt egykori szereplője, aki pillanatnyilag a Sport Klub munkatársa, tavaly augusztusban döntött úgy, hogy drasztikus változásokat visz véghez külsején. Marenec Fruzsina egy négyéves kapcsolat lezárását követően szőkült ki, ráadásul sokat fogyott és nőiesebben kezdett el öltözködni. A Velvetnek korábban azt nyilatkozta, se barnán, se szőkén nem kapott még igazából negatív kritikákat.

VV Annamária

A Való világ 5 fura csaja azért változtatta meg hajszínét, mert a műsor után állítólag több divatcégtől is felkérést kapott, és szerette volna rendbe szedetni magát. Néma Annamária erre a lépésre már tizennégy éves kora óta készült, de csak tavaly szánta rá magát. Úgy tűnik, az eredmény tetszik neki, hiszen azóta is szőke.

vv386
Fotó: Facebook

VV Veronika

Az exvillalakó először levágatta, majd középbarnára festette, végül pedig teljesen kiszőkíttette haját. Őt leginkább osztották, mint dicsérték, többek között olyan hozzászólásokat kapott a Facebookra feltöltött képe alá, hogy: "Mesefilmben kaptál ajánlatot, Csőrike?" VV5 Veronika vissza is barnult gyorsan, legalábbis a prostis ügye kirobbanásakor már sötét hajjal ajánlotta fel a testét pénzért.

vv vera