Demcsák Zsuzsa múlt héten tudta elröhögni magát egy halálhír közben. A műsorvezetőnek nagy ellenségei az állatos hírek, az esetek komoly részében nem bírja ki őket röhögés nélkül. Ezzel meg is nyerte a hét lúzere címet.

Demcsák Zsuzsa már 1997 óta szerepel a tévéképernyőn, azóta láthattuk magánéleti válsággal küzdeni, profin vezetni és bakizni is. Nagyon úgy tűnik, a 2007-ben még majdnem kormányszóvivőségig elevezgető nő egyszerűen képtelen uralkodni rekeszizmain, ha állatokról van szó. A Mokka műsorvezetőjének csak az utóbbi fél évben háromszor nem jött össze a fapofa. Legutóbb a múlt héten sikerült akkorát bakiznia, ami miatt csak azért nem a hét bunkója, hanem csak simán a hét lúzere lett, mert ő is átérezte, mennyire kínos ez, és bocsánatot kért: Demcsák a második mondatig bírta ki röhögés nélkül a hír felolvasását, amiben egy 65 éves férfit szamarak támadtak meg, a sérüléseibe pedig bele is alt.

Most az egy dolog, hogy ennyi tévézés után a legtöbben valószínűleg már megtanulnak felolvasni egy hírt, sőt, az utóbbi 16 évben ha minden nap csak tízszer elismételte volna magának Demcsák, hogy “nem minden vicces, amiben vicces állatok vannak”, már sokat tett volna hozzá karrierjének alakulásához. Nem is akarnánk nagyon verbálisan rugdosni, hiszen szerencsére mindegyik produkciója meg van örökítve annak ellenére, hogy a TV2 általában gondosan próbálta eltüntetni a bakik nyomát.

Demcsák Zsuzsa-állatos hírek 0-1

Demcsák 2012 novemberében röhögte végig interjúalanyának monológját, ugyanis arról volt szó, hogy párzási időszak van a szarvasoknál. A műsorvezető itt összeomlott, hiszen mégiscsak arról beszélnek, hogy szarvasok dugnak!

Demcsák Zsuzsa-állatos hírek 0-2

2013 első hónapjában már épp elfelejtődött volna az a fránya röhögőgörcs, amikor bejött a képbe Sanyi, a szamár. A láthatóan reklámozni akaró Fekete Zoltán, Rádpuszta Csárda és Szabadidő Központ tulajdonosa valószínűleg rég érezte magát ilyen megalázó helyzetben: ő szerette volna elmondani a dolgokat, Demcsák pedig röhögött. Itt annyival volt súlyosabb a helyzet, hogy még Kárász Róbert sem tudott menteni.

Demcsák Zsuzsa-állatos hírek 0-3

Ameddig az előző kettőt lehet azzal védeni, hogy egy jó hangulatú reggeli műsor szórakoztató részéről van szó, addig múlt heti ügyét már nem: persze a szamár egy vicces állat, de annyira nem lehet az, hogy még azt is mókásnak gondoljuk, hogy pár szamár megölt valakit. Demcsák Zsuzsa szerencsére érezte, hogy ezt most nem lehet elintézni azzal, hogy eltüntetik a videót, ezért sürgősen bocsánatot is kért. Érdekes amúgy egyes csatornák hozzáállása műsorvezetőik bakizásához: véletlenül sem akarnánk azt sugallni, hogy a Demcsák Zsuzsának távoznia kell, de furcsa, hogy Szebeni Istvánt ennél jóval kevesebbért távolították el azonnal a köztévétől.