Az egyik internetes oldal felbecsülhetetlen népjóléti cselekedetet hajtott végre, összeszedte Jennifer Aniston vélhetően összes szexi jelenetét, és remek gifeket készített belőle. Mivel Aniston soha nem meztelenkedett valami vadul, ezért - kevés kivétellel - nyilván bikinis jelenetekkel, csupasz háttal, hassal, mellszélekkel kell beérnie a rajongóknak, de azért ez sem semmi. Nézze meg a galériában a színésznő legemlékezetesebb kitárulkozásait!

Azzal a csodálatos hírrel tudunk ráadásul szolgálni mindenkinek, aki odavan a még mindig csinos Anistonért, hogy a következő filmjében is biztosan vállal majd olyan jelenetet, amiben fehérneműben szerepel. A negyvennégy éves színésznő a We're The Millers egyik jelenetében például egy lerobbant garázsban fog szexisen sztriptízelni, és a netre került képek alapján többet is fog mutatni a testéből, mint eddig.

Azt egyébként viszonylag nagy biztonsággal meg lehet mondani, hogy mely jelenetek származnak a Jóbarátokból. Aniston azóta mintha egyáltalán nem is változott volna, pedig egy-egy felvétel könnyen lehet, hogy tíz vagy tizenöt éve is készült. A sorozatot 1994 és 2004 között forgatták, de még mindig pletykálnak arról, hogy egy újabb évaddal megtoldják. Éppen Aniston volt az, aki Ellen DeGeneres műsorában eloszlatta ezeket a híreket.

A színésznő egyébként hónapok óta tervezgeti az esküvőjét, állítólag fel akarja majd venni leendő férje nevét, így elvileg hamarosan Jennifer Theroux-vá változik. Mint mondta, a Jennifer Aniston név összeforrt azzal a szerencsétlen lánnyal, aki cuki ugyan, de Brad Pitt kidobta. Hogy mennyire benne maradt a szakítás, az is mutatja, hogy állítólag elsírta magát, amikor megtudta, hogy mit tett Angelina Jolie, és ki szeretne békülni vele.