Egy ideje lázban tartja az internetet a kérdés, hogy vajon tényleg megmutatta-e Miley Cyrus a Maxim fotósának a melleit, vagy csak egy tehetséges Photoshop-artistáról van szó. Igazi válasz még nincs, úgyhogy lehet elemezgetni a képet.

Miley Cyrus nagyon úgy tűnik, hogy valami hasonló utat jár be, mint Rihanna: fiatalon még jól elvolt a bugyuta dalocskáival és a tinisztár státusszal, de így húszévesen már ő is elérkezettnek látja az időt, hogy kitörjön ebből. Mivel ennyi idősen kicsit erős lenne még dívává válnia, ráadásul megszólalásai alapján sem úgy tűnik, hogy a következő atomfizikus generációról van szó, a logikus utat választotta: Cyrus azzá a fiatal laza csajjá akar válni, akinek nem szégyen, ha néha bugyiját is mutogatja, belefér a rendszeres villantás is, ráadásul az sem gond, ha egy nagyon fiatalos és nagyon rebel marihuánás tokot rak rá iPhone-jára. Ha ez még nem lenne elég, cigizik is! Sőt, a fűnél keményebb dolgok sem állnak tőle messze!

Igazi?

Ezt a vonalat koronázhatja meg az interneten körbejáró kép az énekesnőről, amin dzsekijét széttárva teszi közszemlére melleit. A ruhája alapján annyi biztos, hogy a Maxim magazin fotózásán készült, azt viszont senki nem tudja megtippelni, hogy egy jókedvű Photoshop-művész műve-e, vagy egy magazinból kimaradt privát használatra készült kép szivárgott-e ki. Az igazi kép mellett szól, hogy tényleg nagyjából így képzeljük el Cyrus melleit, ráadásul a magazinnak meztelen háttal pózolós képen látható ékszerei ugyanazok, mint amiket a dzsekiszéttárós verzión láthatunk. Plusz érv, hogy Cyrusnak jelenleg teljesen imidzsbe vág ez a fotó, pláne akkor, ha csak véletlenül kerül ki. Csúnyán ellene szól viszont, hogy borzasztó minőségű az egész, és pont annyira pixeles, hogy ne legyen annyira nagy gond eltüntetni vele a képszerkesztő okozta nyomokat. Ha hozzáadjuk, hogy micsoda népszerűségnek örvendenek azok az oldalak, amik bevallottan kamufotókat gyártanak híres emberekről, akkor ki is jön az eredmény arra, hogy inkább döntsék el önök.