Hamarosan megválasztják a Hooters Európa Szépét, itt a Velveten pedig dönthet arról, hogy melyikőjük nyerje a közönségdíjat. Csak itt, csak most, csak önnek! Értékelje a 14 lányt, adjon egyest annak, aki a legkevésbé gyönyörű, és tízest, akivel a legszívesebben utazna a tengerpartra! Ha a képre kattint, akkor megnézheti a lányok egész alakos fotóit is, ha esetleg addig hezitált volna, hogy hányast adjon! Sok sikert mindenkinek!
A szavazásnak vége

Bartha Fruzsina

A barna hajú lány nemrég ünnepelte a huszadik születésnapját. "Azért indultam, mert szerettem volna kipróbálni magam, hogy ilyen sok szép lány között meddig tudok eljutni" – adta a roppant diplomatikus, később is elhangzó választ. Bartha Fruzsina egyébként nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintézőnek tanul. Nyitás óta dolgozik a Hooters-nél.

6,20

Horváth Jennifer

A tizennyolc éves Horváth Jennifer még középiskolás, úgyhogy ha nem dolgozik, akkor természetesen tanul, de edzeni is szokott. "Azért indultam a versenyen, mert jó bulinak tűnt" – magyarázta. Nagyon diplomatikusan elmondta, hogy szerinte bárki megnyerheti, mert mindenki nagyon szép, szóval mindenki esélyes a Hooters Európa Szépe címre.

7,09

Kövesi Zsuzsanna

A tizenkilenc éves lány szintén imád edzeni, mint kiderült személyi edzőhöz is jár, és később mindenképpen fitneszmodell versenyeken indulna, sőt fitnesszel is foglalkozna. Ő is azért indult, hogy kipróbálja magát. "Mindig jó a hangulat, ez egy jó buli." Emellett nagyon vonzó a Las Vegas-i utazás is "Hatalmas élmény lehet kijutni oda" - magyarázta.

5,67

Magyaródi Anna

A huszonhárom éves barna hajú lány azért indult a Hooters Európa Szépe versenyen, mert kiváló a hangulat és nagyon jó szórakozásnak tartja, nem mellesleg pedig minden áron szeretne kijutni Las Vegasba, mert még soha nem volt ott és nagyon kíváncsi rá. Ha nem a Hootersben tölti az idejét, akkor szeret konditerembe és moziba járni, és a barátjával tölteni azt idejét.

6,63

Molnár Dalma

A húsz éves lány nem először indul versenyen, tavaly megnyerte például a Főiskolák Szépét és a Beach Girlt is. "Azért indultam a Hooters Európa Szépén, mert azt gondoltam, hogy ezen is kipróbálom magam. Nagyon sok szép lány van, nem tudnám megmondani, hogy mik az esélyek. Ha az első háromban benne leszek, annak nagyon fogok örülni."

6,22

Nayya V. Nyeki

"Azért indultam, mert tök jó buli, meg szerettem volna kipróbálni magam, és úgy döntöttem, hogy akkor itt a helyem" - magyarázta a huszonhárom éves lány, hogy miért nevezett a versenyre. Ha nem Hootersben dolgozik, akkor elmondása szerint nagyon sokat tornázik és kondizik. "Szeretnék később majd fitneszmodellkedni" - tette hozzá a Velvetnek.

6,55

Nemes-Jeles Laura

"Szeretném megnézni, hogy milyen helyezést érek el, és igazából nagyon jó móka is" - indokolta az ELTE angol szakán tanuló lány, hogy miért jelentkezett a versenyre. Mint kiderült, ő tréner is a Hootersben, ő felel a lányokért, és ő tanítja be az újakat. "Szeretek a középpontban lenni" - mondta, amikor arra kérdeztünk rá, hogy mennyire érzi hangadónak magát a lányok között.

4,37

Nyúl Alexandra

"A nyeremények is inspiráltak, de szeretném megmérettetni magam" - indokolta a huszonnégy éves lány a Velvetnek, hogy miért jelentkezett a Hooters Európa Szépe versenyre. Az eseményt egyébként nagy lehetőségnek tartja. "Kozmetikus és sminkesként dolgozom a Hooters mellett, valamint továbbképzéseket is tartok" - magyarázta Nyúl Alexandra.

6,32

Orbán Bettike

"Természetesen szeretnék nyerni. Voltam már szépségkirálynő, voltam már második helyezett is, és volt, hogy nem nyertem semmit, szóval minden megvolt" - mondta, hogy miért indult ezen a versenyen. Ha nem dolgozik, akkor nyilván ő is edzeni vagy tanulni szokott. "Járok aerobikra, fitneszre, kangoo-ra, spinningre" - sorolta a huszonegy éves Orbán Bettike.

5,73

Szabó Csilla

"Van még egy szakmám, de csak hobbiszinten űzöm, műkörmös vagyok" - válaszolta, hogy mivel foglalkozik, ha éppen nem a Hootersben lenne. Ezenkívül a barátaival szokott lenni, akikkel filmeket néznek, és esznek. "A Las Vegas-i fődíj elég vonzó, de az még elég távol van" - magyarázta a Velvetnek, hogy miért jelentkezett a versenyre. És nyilván ki akarta próbálni magát.

5,25

Szimon Szilvi

A 22 éves Szimon Szilvia, a többséghez hasonlóan akkor sem tétlen, ha nem a Hootersben dolgozik, mert az éttermi munka mellett gyerekeket tanít táncolni. A tánc, mint mondta, gyerekkora óta meghatározza az életét. Emellett másik kedvelt időtöltése a lovaglás. A versenyre azért jelentkezett, mert ő sem szeretné kihagyni a lehetőséget, amit az étterem biztosít.

5,95

Szolláth Nikolett

A huszonegy éves szőke lány kezdettől fogva, azaz már nyolc hónapja a Hooters dolgozója. "Nagyon szeretem, úgyhogy szinte minden napomat ott töltöm" - mondta a lány, aki egyébként a Budapesti Gazdasági Főiskola tanulója. A versenyen azért indult, mert esélyesnek érzi magát a győzelemre. "Miért ne?" - hangzott a folytatás. Ez egyébként az első szépségversenye.

7,05

Válóczi Viktória

A huszonkét éves lány is indult már szépségversenyen, a Miss Alpok-Adria budapesti fordulóján például második lett. Ezután a verseny után viszont csak a munkára és a tanulásra szeretne koncentrálni, úgyhogy visszavonul a szépségversenyzéstől. Válóczi Viktóra a Kodolányi János Főiskolán tanul andragógiát, a versenyre pedig leginkább buliból jelentkezett.

6,39

Zsarnai Beáta

A huszonkét éves lány amióta csak az étteremben dolgozik, arra vár, hogy a Hooters Bikini Contest helyi fordulóján indulhasson, mert hatalmas vágya eljutni Las Vegasba. Úgy érezte, hogy eddig az iskola miatt sok mindenből kimaradt, most viszont meg akarja mutatni, hogy mire képes. Amellett, hogy a Hootersben dolgozik, a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója, pénzügyeket tanul.

6,14