Barbie Edwards állítja, neki van a legnagyobb hátsója az univerzumban. A 42 éves, háromgyerekes washingtoni anya ki is használja az adottságait, mindenféle dolgokat egyensúlyoz óriásseggén, ebből él. Gyakran nem fér be a próbafülkékbe, speciális széket és kisbuszt használ, mégis sok rajongója akad, akik fehérneműs képeket követelnek tőle. 226 kilónál tart, és eszébe se jut diétázni.

Ma már azzal is lehet pénzt keresni, ha valaki akkorára növeszti a seggét, hogy azon mindenféle dolgokat tud egyensúlyozni, mintha csak egy polc lenne: a seggmegszállott Barbie Edwards például egy vagyont költ élelmiszerre, hogy ilyen óriási hátsója legyen, hogy aztán még többet kaszálhasson.

Örül az alakjának

A 42 éves anya azt állítja, neki van a világon a legnagyobb feneke, és azt mondja, az egyedülálló seggét használta arra, hogy 18 000 fontot, azaz több mint 6 millió forintot keressen azzal az elmúlt hat hónapban, hogy dolgokat egyensúlyozott rajta. A kolosszális hátsó méretei egyfajta polcot alkotnak, amelyen a nő tálcán tud egyensúlyozni ételeket és italokat egyaránt, a fizető rajongók örömére.

A rámenős szőke örül az alakjának, és most abban reménykedik, hogy meggyőzi a Guiness Word Recordsot, hogy indítsanak egy új kategóriát a világ legnagyobb seggpolcának is. "Én is utáltam a nagy csípőmet és a fenekemet, de mivel modellkedem, ez most megváltoztatta az érzéseimet önmagam iránt. A seggpolcom az én karrierem, és nem cserélném el" – nyilatkozta a Sunnak.

Barbie Edwards pénzkeresetének egyik másik formája, hogy házimunkát végez, amit jelenleg is 4000 online rajongó követ nyomon. "Gyakran a fenekemet használom polcnak, miközben a családnak főzök. De ugyanúgy szoktam a tisztítószereket rápakolni takarítás közben, vagy nasikat, amikor éjszaka fekszem a kanapén" – magyarázta a háromgyerekes anya.

Az asszony elvált, szociális munkásként dolgozik, először hat hónappal ezelőtt hallott a BBW-ről (Nagy Gyönyörű Nők), amikor Las Vegasban látogatta meg egy barátját. "Kaptam egy szórólapot a BBW estre a klubban, és úgy döntöttünk, elmegyünk nevetni. Én még soha nem hallottam erről a világról korábban. Ez felnyitotta a szemem, a partin nagy nők és férfiak voltak, és a rajongóik, akik úgynevezett 'kövérimádók'. Amíg ott voltam, megkeresett egy modellügynök, aki azt sugallta, hogy nagyon jó modell lennék a fenekem és a Barbie-girlös kinézetem miatt. Először azt hittem, viccel. De végül rábeszélt, hogy pózoljak néhány képhez. Úgy döntöttem, hogy óvatosan megszellőztetjük, és lesz, ami lesz. De soha nem gondoltam volna, hogy ebből valaha pénz lesz!"

Rengeteg a rajongója

Az asszony mindennap több száz üzenetet kap emberektől, akik fehérneműs képeket szeretnének róla látni. "Nincsen különösebb típus, aki szereti a fenekem, rajongóim a farmerektől kezdve az üzleti élet vezetőiig vannak. Fizetnek a képeimért, és szeretik látni, ahogy dolgokat egyensúlyozok a fenekemen, gyakran fánkos dobozokat, vagy pizzát, hogy látszódjon, milyen nagy valójában. Eleinte ezek a kérések furcsák voltak, de most már szeretem őket, mert tudom, hogy ezzel boldoggá teszem a rajongóimat" – mondta Edwards.

Azonban az óriásbarbie rendkívüli alakja gondokat is okozhat. Elismeri, hogy a hatalmas csípője rendszeresen elakad a beléptető kapukban. Repülőn és vonaton két ülőhelyet vesz magának, és a nyilvános vécéknél gyakran szerez horzsolásokat, mert a feneke olyan széles, hogy beakad a vécépapír-tartókba.

Vannak gondok

"Gyakran nem férek be a próbafülkékbe az üzletekben, és a munkahelyemen van egy speciális szék az egyedi méretű fenekemnek. Folyamatosan ledöntök mindent a szupermarketekben vásárláskor. Nagy megterhelést jelentek, és néha nehéz megítélnem, hogy beférek-e egyes részeken. Ha házon kívül eszek, akkor az éttermekkel telefonon egyeztetek, hogy van-e duplaszékük, mert egy normális méretű nem elég".

A nő, aki egy kisbuszt vezet, mert egy autó túl kicsi az ő méreteinek, gyerekként csak pufók volt, azt mondja, a rendkívüli körte alakú teste a pubertáskorban indult fejlődésnek. "Az iskolában könyörtelenül ugrattak a méreteim miatt, és sátorszerű ruhákban éltem. Mindennapos harc volt tinédzserként, és nagyon szerencsétlenül éreztem magam."

Három terhesség után súlya most több mint 226 kiló, de már nem terrorizálja senki. "Egészséges vagyok és boldog, hogy végre az én szokatlan alkatomat ünneplik, és nem kritizálják. Nagyon keményen dolgozom, és segítek a gyerekeimnek egy kis extra pénzzel a modellkedésemmel. Meg akarom mutatni más lányoknak, hogy nagy fenékkel is lehet szexi, és sikeres. Olyan vagyok, mint egy hatalmas Kim Kardashian. A fenekem gyönyörű, és annak ellenére, hogy régen nem szerettem, most már nem cserélném el semmire."