Tavaly májusban készítettünk egy rakás képet magyar hírességek Facebook-adatlapjairól, idén újra megtettük ezt, hogy megnézzük, mennyit változtak egy év alatt. Akadtak, akik rengeteg új rajongót szereztek, de vannak stagnálók is, meg olyanok, akik a borítóképükhöz sem nyúltak. Második rész. Az elsőt erre találja.

Schobert Norbi

Schobert Norbi alapvetően a Norbi Update hivatalos oldalán tartja a kapcsolatot rajongóival, ezért a személyes profiljával nem foglalkozik túlságosan. Egy év alatt sem a borítóképet, sem a profilképet nem cserélte le.

Fekete Pákó

Fekete Pákó méltatlanul kevéssé népszerű Facebookon, így viszont összejött neki az, hogy egy év alatt megötszörözte a rajongói számát. Ráadásul Fluorhoz hasonlóan az ő oldala is egészen professzionálisnak néz ki, igaz, a borítóképe jobb felső sarkában található kontaktinformációk kicsit olyan hatást keltenek, mintha könyörögne azért, hogy valaki hívja már fellépni.

Puzsér Róbert

Puzsér Róbert egy év alatt több mint a kétszeresére növelte a rajongói számát. A csodálkozva nézős profilképét szigorúan nézősre cserélte, valamint a western stílusú borítóképét egy Escher-képre.

Rubint Réka

Schobert Norbi felesége, Rubint Réka a magyar Facebook talán legnagyobb sztárja. Már tavaly is elképesztően sok, 274 ezer rajongója volt, de ezt a számot is sikerült egy év alatt ksi híján megdupláznia, idén májusban 444 ezer rajongója volt a fitneszcelebnek. A változás nagyjából annyiban kimerül, hogy a tavalyi edzős borítóképet feszítősre cserélte.

Sarka Kata

Sarka Kata a személyes profilt hivatalos rajongói oldalr cserélte, egy év alatt össze is gyűjtött 35 ezer rajongót. Ami érdekes még, hogy a személyes oldalán Sarka Katát, a jó nőt láthattuk, a rajongói oldalon már Sarka Katát, a családanyát láthatjuk.

SP

SP nagyjából elérte a facebookos rajongói számának maximumát, gyakorlatilag alig nőtt tavaly óta az 54 ezres szám. Jól megfigyelhető viszont, hogy a fiatal énekes komolyan gondolja, hogy a fotós-operatőr munkásságára koncentrál inkább. Míg tavaly nagyban reklámozta saját jelölését a VIVA Cometen, pedig idén is a legjobb férfi előadók között jelölték.

Tóth Vera

Nem túl jelentős rajongótáborát Tóth Vera is megduplázta egy év alatt. A profilképét és a borítóképét is lecserélte, ugyanarra a képre, de legalább ez jóval magabiztosabb, jóval profibb énekesnőnek mutatja, mint amilyen az előző megoldás volt.

Vujity Tvrtko

A sapkás riporter is hivatalos rajongói oldalra cserélte a személyes oldalt. Közel 80 ezer rajongót lapátolt össze egy év alatt, ami igen szép szám. A pécsi borítóképet egy fiatalkori képére cserélte, a földgömbös profilképet pedig egy, a könyveiről is ismerősnek tűnő portréra.

Varga Viktor

Varga Viktor egy nagyon tudatos híresség, legalábbis, ami az általános megjelenését illeti. Ehhez képest eléggé összecsapottnak tűnt tavaly az adatlapja. Ezt idénre ő is megelégelte, egységesítette a kinézetet, és a mindig elegáns fekete-fehér mellett döntött.

VV Dya

VV Dya is elérte már tavaly az ismertségi maximumát, gyakorlatilag stagnál a rajongóinak a száma. Ami érdekes az adatlapjában, hogy már tavaly is elképesztően rózsaszín volt, amit valamilyen furcsa módon idénre képes volt fokozni. Ennél rózsaszínebb Facebook-adatlap valószínűleg nem létezik.