Ki a legjobb pasi az Éjjel-nappal Budapestben?

2013.06.02. 12:32

A csajok után most a pasikat szedtük egy csokorba a fikciós realityből, hogy olvasóink megszavazhassák, tízes listán hány pontot kapna egy-egy szereplő. A tesze-tosza Lali jön be a legjobban, vagy a macsó, vadparaszt Kristóf? Esetleg Joe érne meg egy ajtócsapkodást? Szavazzon!

Balázs

A kopasz srác mellékszereplője az Éjjel-nappal Budapestnek, viszont egyre többször tűnik fel a képernyőn. A zeneiparban dolgozik, pillanatnyilag Zsófi pasija, de Vivien is megvolt már neki. Eddigi megnyilvánulásai alapján értelmesnek tűnik, aztán a forgatókönyvírókon múlik, milyen véleménnyel lesznek róla a nézők a továbbiakban.

balazs
Fotó: RTL Klub

Gábor

A 31 éves Farkas Gábor Lali legjobb haverja a forgatókönyv szerint. Még kisgyerek volt, amikor szüleivel Magyarországra költözött Erdélyből, most autószerelőként dolgozik. Lalival ellentétben ő bejön a csajoknak, ami jó sok konfliktust szül a barátok között, de amúgy jól kijönnek egymással. A pasi nemrég szakított nagy szerelmével, akit tervei szerint el akart venni feleségül, de hamar meggondolta magát. Gábor rendesen ki van tetoválva, de a külseje érző szívet takar.

Joe

A 38 éves szereplő becsületes neve Varga Sándor, de mindenki csak Joe-nak szólítja. Az agyontetovált faszi évekkel korábban még rosszarcúak között mozgott, a sittet is megjárta, de mostanra új életet kezdett. Örökölt egy lakást valakitől, azt tette rendbe és adta ki (jelenleg ő most nem ott lakik, mert elege lett a többiek hülyeségeiből). Ő a bölcs a csapatban, de olykor neki is elszáll az agya, és nem riad vissza a testi fenyítéstől. Van egy lánya, a 17 éves Hanna, aki szintén a sorozat szereplője, vele próbál jó kapcsolatot kialakítani, több-kevesebb sikerrel. Bejön a csajoknak, bár jelenleg kicsit megzakkant, mert legutóbbi nője egy másik nő miatt hagyta el.

1058523 1359394075 960x721 000000
Fotó: RTL Klub

Kristóf

Gaál Kristóf a sorozat rosszfiúja: alig van már olyan csaj, akit ne vitt volna ágyba, egymás haját tépik a lányok miatta. A 26 éves pasi mixerként dolgozik, igazi macsó, sokat ad magára, nagy manipulátor. Jóképű, nagydumás, de egy igazi paraszt, ráadásul, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ő azt eltervezte, viselkedése agresszívvá válik, akár egy nőt is képes megütni.

1058417 1359394071 960x721 000000
Fotó: RTL Klub

Lali

Bár úgy tűnik, Bíró Lajos komplett idióta, gyakran mégis ő tűnik a legnormálisabbnak a csapatban. A 25 éves karakter notórius munkakerülő, igazából csak a bulizás és a nők érdeklik – bármilyen nők. A sorozat eddigi adásai alatt viszont még egy numera se jött neki össze, ráadásul nem csak csajozásban szerencsétlen, hanem mindenben totál kétbalkezes, minden elszúr. Ennek ellenére nagyon jószívű, soha nem rosszindulatú.

1058441 1359394073 960x721 000000
Fotó: RTL Klub

Marci

Ha csajozásról van szó, a 28 éves Kővári Mártont se kell félteni, neki is már több lány megvolt a sorozatból. Még Joe 17 éves lányát is megdöntötte, képtelen ellenállni a kísértésnek. Karaktere szerint Marci az elején tök értelmesnek és magabiztosnak tűnt, mostanra viszont egy hisztis picsává változott, hiába, ezzel jár a szerelem. A forgatókönyv szerint egy edzőteremben volt személyi edző, mellette festegetett, pillanatnyilag viszont munkanélküli.