Milyen karriert futottak be volt Hootersesek? Van, akinek sikerült betörnie Hollywoodba, de van olyan is, aki szeretőként bukott le. Nézze meg, hogyan alakult az öt leghíresebb egykori Hooters-lány sorsa!

Amy Adams, a színésznő

Az egykori Hooters-lányok közül a legnagyobb karriert Amy Adams futotta be, aki egészen Hollywoodig jutott. A harmincnyolc éves színésznő a Kegyetlen játékok második részével keveredett a filmiparba, viszont nem sokkal később már olyan filmekben szerepelt, mint a Steven Spielberg rendezte Kapj el, ha tudsz, vagy a Junebug, amiért megkapta első Oscar-jelölését. A Junebug után még további három jelölést gyűjtött be, és olyan filmekben játszott, mint a Harcos vagy a Master. A következő Superman-filmben ő fogja Lois Lane-t alakítani.

Samantha Burke, a barátnő

Az amerikai modell azzal vált híressé 2009-ben, hogy összejött Jude Law-val, az angol színésszel, aki többek Dr. Watsont is alakította a Sherlock Holmes mozifilmekben. Azzal viszont nem számolt a színész, hogy a kapcsolatból gyerek is lehet. Miután egy DNS-tesztből kiderült, hogy valóban ő az apa, időnként felbukkantak a bíróságon. Law állítólag úriember volt, az ügy vége az lett, hogy a kislány, Sophia az anyjához került, Floridában nevelkedhet, és a színész tizennyolc éves koráig fizeti a megélhetéshez szükséges költségeket.

Holly Madison, a realitys

Oké, egyben szintén szerető is. A harminchárom éves glammodell volt Hugh Hefner egyik feleségjelöltje, de pechjére Crystal Harrisnek sikerült elcsábítania a férfit, aki nyolcvanhat évesen feleségül is vette. A Playboy villa lányai című reality után szerepelt több showműsorban is, az utóbbi időben viszont eltűnt. Legutóbb egy Las Vegas-i klub szezonnyitóbuliján lehetett látni - természetesen bikiniben. Azután egyébként, hogy szétváltak Hefnerrel az útja Madison úgy tűnik, nem esett kétségbe, 2013 márciusában meg is született első gyereke.

Cori Rist, a szerető

A fürdőruhamodell volt a golfozó, Tiger Woods egyik szeretője a sok közül. Az akkor harmincegy éves modell Woods állítólag több versenyére is magával utazhatott. A nő hétéves fiának ironikus módon éppen a golfos volt a példaképe.

Rist többször is nyilatkozott a 2009-ben kipattant botrány idején, azt állítva, hogy szenvedélyes és kirobbanó volt a szex a sportolóval. Az egyik vele készült interjúból derültek ki többek között olyan dolgok is, hogy Woods a szex után imádott rajzfilmeket nézni, és nagyon féltékeny volt, amikor éppen nem voltak együtt.

Naya Rivera, sorozatszínész

Az amerikai énekes és színésznő szintén a Hootersben dolgozott, mielőtt sorozatszínészként befutott volna. A huszonhat éves Rivera fiatalon is szerepelt már reklámokban, és felbukkant többek között Will Smith mellett is a Kalifornába jöttemben és a Baywatchban is.

A szerencséjét viszont egy középiskolai kórusról szóló Glee-vel csinálta meg. Később bekerült a Maxim legszexisebb száz nője közé is, és egyéb hasonló szavazásokon is kifejezetten jól szerepelt, 2011-ben pedig még lemezszerződést is kapott a Columbia Recordstól.