Afrikai poprockernek öltözött Tóth Gabi

2013.06.10. 19:50
21. alkalommal rendezték meg idén a Bravo magazin díjátadóját, a Bravo Ottót, amin Molnár Ferenc Caramel és Radics Gigi is duplázott. A rendezvényen Nguyen Thanh Hien mellett Pál Dénes, Fluor és Majkáék is felléptek, de mindannyiuk közül a legérdekesebb Tóth Gabi volt, aki afrikai poprockernek öltözött.

Szombaton este, a WestEnd tetején idén is átadta díját a hazai könnyűzene kivételes szereplőinek a Bravo magazin: a Bravo Ottót 21. alkalommal osztották ki, ekkor lett a közönségszavazatok alapján Molnár Ferenc Caramel az év férfi előadója, és egyúttal megkapta a Bravo Idolt is, mint példamutató híresség.

A Megasztár 6 győztesét, Radics Gigit választották az év női előadójának, és az övé lett a legjobb videóklipért járó különdíj is. Az év felfedezettje Oláh Gergő, az év együttese idén is a Children of Distance lett, az év daláért járó díjat pedig Majkáék kapták a Belehalokért. Nade a díjaknál sokkal érdekesebb, hogy miben jelentek meg a meghívott celebek és a fellépők, akik között a következő X-Faktor egyik mentora, az extremitást kedvelő Tóth Gabi is feltűnt – afrikai poprockernek öltözve. A hétfői Blikk szerint az énekesnő hangszálgyulladással állt színpadra szombaton este, aminek következtében a produkciója nem volt épp tökéletes, ki is borult ettől Tóth rendesen. Aztán táncos pasija, Markó Róbert lenyugtatta.

A visító tinilányokban gazdag eseményre Varga Viktor, Horváth Éva, több X-faktoros (Csobot Adél, Muri Enikő, Kocsis Tibor) és egy adag címlaplány (a Viasat3 műsorából) is ellátogatott, nézze meg galériánkban, miben!