Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin és felesége elválnak, ami alapvetően szomorú hír kellene, hogy legyen, de most inkább örülnie kell, hogy végre szingli lesz a tökéletes férfi - hisz Putyin nem csak jóképű, hanem a világ egyik leghatalmasabb országát irányítja, mellette pedig sportos, állatbarát, és zongorázni is tud. Már ha nem igazak a pletykák, amelyek szerint egy tornásznővel alapít új családot.

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin és felesége június 6-án, az orosz állami televízióban közösen jelentette be, hogy a házasságuknak vége. "Közös döntés volt, mindkettőnknek megvan a maga élete" – mondta Putyin, hozzátette, kevés időt tudtak együtt tölteni a mindennapokban. A felesége ritkán mutatkozott a nyilvánosság előtt az elmúlt hónapokban, a helyi média spekulált is emiatt. Putyin leendő exneje azt tette hozzá, hogy civilizáltan válnak el egymástól, közel maradnak majd egymáshoz.

Ám remélhetőleg nem annyira közel, hogy más nők ne tudjanak közelférkőzni az orosz elnökhöz, aki egy személyben képes megtestesíti a hőst, a sportolót, az állatbarátot, illetve a romantikus férfit. Szinte érthetetlen, hogy Putyin felesége, Ljudmila Skrebnyeva miért válik el Oroszország legnagyobb férfijától. Hisz ki ne akarna egy olyan ember oldalán állni, aki nem csak arról híres, hogy a világ egyik leghatalmasabb országát irányítja, hanem még érzékeny és minden bizonnyal kedves is?

Putyin ugyanis gyógyított már tigrist, ölelgetett és mentett meg kutyákat, olyan sztárokkal barátkozik, mint Leonardo DiCaprio, lovagol, Forma 1-es autót és vadászreplülőt vezet, de tud siklóernyőzni és tisztavizű tóban pillangózni. Ha még mindig nem érzi, hogy azonnal hozzá akar menni ehhez a tökéletes férfihoz, kattintson galériánkra, és akkor már ön sem fogja érteni, hogy Skrebnyeva miért nem szeretne együtt élni Vlagyimir Putyinnal. Persze Putyinnak nem lesz nehéz új nőt találni, hiszen láthatóan ad a külsejére. Hosszú ideje találgatja a világ, hogy plasztikáztat-e, és bár az arca nem sokat változik, egynéhány botoxos kezelést mi kinézünk belőle. Ha a téma bővebben is érdekli, itt olvashat róla.

Vagy már nincs is remény?

Bár Putyin bőszen tagad, a Sun arról számol be, hogy igenis van valakije, azért akart elválni. A feltételezett csaja Alina Kabajeva, akiről például érdemes tudni, hogy olimpiai aranyérmes tornász. A 30 éves nőről már régóta pletykálják, hogy Putyin szeretője, egyes, magukat jól értesültnek valló források szerint már eltitkolt, közös gyerekeik is vannak. Megintcsak állítólag nyilvánosan is látták őket csókolózni, 2008-ban.

A helyi bulvársajtót ez most nyilván fokozottan foglalkoztatja, Putyin szóvivője azonban úgy nyilatkozott: „az életében most nincs hely családi ügyeknek, csupán kötelességeknek". Kabajeva a múlt hónapban adott tévés interjút, amelyben elmondta, hogy nincs gyereke, de Putyinról egy szót sem ejtett. Biztosat tehát nem tudni, de azért összeszedtünk néhány képet a hölgyről, hátha. További, ennél is izgalmasabb fotókat itt nézegethet róla, egészen erotikusakat pedig itt.