Ennyire dögös Eddie Murphy nője

2013.06.12. 18:54
Eddie Murphy 2006-ban vált el feleségétől, azóta pedig olyan nők jártak az ágyában, mint Mel B a Spice Girlsből, vagy Tracey Edmonds, illetve Toni Braxton. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy a színész újra megtalálta élete nagy szerelmét egy nagyon szőke, nagyon vékony, ausztrál modell személyében, aki 18 évvel fiatalabb, mint Murphy.

Ha lemaradt volna Eddie Murphy szerelmi életét illetően, most bepótolhatja az elmúlt időszakot, ugyanis bemutatjuk önnek az ausztrál Paige Butchert, aki 18 évvel fiatalabb Eddie Murphynél, mellette pedig nagyon szőke, és nem mellékesen modell.

Ami meglepő, hogy a színész és a modell már kerek 8 hónapja vannak együtt nagy szerelemben, ugyanis Eddie Murphy eddig nem tűnt olyan típusnak, aki szeret huzamosabb ideig megmaradni a nők mellett. Feleségétől, a szupermodell Nicole Mitchelltől tizenkét év házasság után, 2006-ban vált el. A válást a nő kezdeményezte, és döntését a szokásos "kibékíthetetlen ellentétek" szöveggel indokolta.

Mivel 2006 után Eddie Murphy hirtelen szingli lett, gyorsan beújított magának egy hírességet, méghozzá az egykori Spice Girl, Mel B személyében. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, ám a románc mégis elég tartalmas volt, ugyanis Mel B időközben teherbe esett, ám a házasság bejelentése előtt gyorsan szakítottak. Elkezdődött a huzavona, hogy ki a gyerek apja, majd természetesen kiderült, hogy Murphy az, aki később nagy nehezen el is ismerte. Murphynek egyébként a Mel B-től született kislányon kívül előző feleségétől is van már öt gyereke

Eddie Murphy nőügyei körül aztán hosszú csend következett, egészen 2008-ig, amikor is csaját, Tracey Edmonds-ot feleségül vette a Bora Bora szigeteken. A házasság aztán olyan jól sikerült, hogy 17 nap múlva el is váltak. Ezek után a színészt hírbe hozták Rosci Diazzal illetve Toni Braxton énekesnővel is, de most nagyon úgy néz ki, hogy hosszú ideig megmarad a fiatal, nagyon szőke és nagyon vékony modell mellett, aki remélhetőleg nem csak a pénztárcája miatt szereti a túlfizetett Eddie Murphyt.