Alacsony frekvenciájú árammal és vákuum szívóval nagyobbították a fiatal nő melleit az ITV reggeli műsorában. A kezelés eredménye állítólag pár alkalom után már látszik.

Sokkal szórakoztatóbbak lennének a reggelek, ha például Kárász Róbert tudományosan beszélne a mellnagyobbításról, amit élőben mutatnának be a kereskedelmi tévé reggeli műsorában. Ez ugyanis megtörtént, az ITV csatorna a This Morning műsorban mutatta be a legújabb mellnövelő csodakütyüt, ami gyakorlatilag egy vákuumos mellszívó. Az adásban négy felöltözött ember papírral a kezükben értekezett a szívóberendezésről, miközben egy fehér leplekkel letakart fiatal nő tartotta a mellein a vákummszívó berendezést. Kevés ennyire vicces jelenetbe futni reggelente, pedig azért a hazai kertévék is tartogatnak meglepetéseket.

A mellnövelő izé vibrál akárcsak egy masszírozó, miközben a vákuum szívja a melleket. Alacsony frekvenciájú áram adja a vibrálást, ami állítólag ösztözni a mellben futó erek vérellátását, rugalmassabbá teszi a bőrt, eltüntetni a bőrhibákat. Azt ígéri a feltaláó, hogy a kezelés végén legalább két mérettel lesz nagyobb a mell. Mindezt 12 hétig tartó kezeléssel lehet elérni, egy kezelés ára 50 font (17 433 Ft).  "Nagyon kényelmes, és egyáltalán nem fáj" – mondja az alábbi videó végén a tesztalany, és azt is hozzátette, hogy már három kezelésen volt, és határozottan azt érzi, keményebbek lettek a mellei. A Wonderlift nevű berendezést a plasztikai műtétek helyett javasolja a feltalálója, Sajida Rashid. És hát így néz egy kezelés. Amit a tévében mutattak be.

A vákuummal való nagyobbítás egyáltalán nem újkeletű, a szexshopokban viszonylag széles a kínálat a péniszpumpákból, vaginapumpákból, mellpumpákból és erekciópumpákból. Remélhetőleg itthon is hamar elterjed a Wonderlift, és a hazai realityk celebnői ezzel növelik majd a melleiket.