Az X-Men következő részében Jennifer Lawrence ismét magára ölti Mystique kék bőrét, hogy teljesen pucérnak tűnve szerezzen magának még több rajongót. Ezt a szerepet korábban Rebecca Romijn játszotta, de nemcsak ők voltak kéket az elmúlt években a filmvásznon. Melyikük a legjobb csaj? Minél szexibbnek tartja a színésznőt kékben, annál több pontot adjon neki!

01. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence az X-Men most készülő részében megint magára öltötte a Mystique nevű karakter kék bőrét, és a filmvásznon megint teljesen pucérnak tűnik majd. A napokban tett fel róla egy képet a film rendezője, ahogy a mostani forgatáson első alkalommal beöltöztetik a szerepéhez.

02. Rebecca Romijn

Az X-Men-széria újraindítása előtti részekben Rebecca Romijn, a Bír-lakból ismert John Stamos volt felesége alakította azt a Mystique-et, akit mostanában Jennifer Lawrence formáz meg. A színésznőnek az X-Men-filmek messze a legismertebb filmjei, viszont amiatt, hogy szinte végig sárga szemmel, vörös hajjal és kék bőrrel szerepel, elég nehéz felismerni a filmekben.

03. Zoe Saldana

Zoe Saldana egyik első valóban komoly filmszerep az Avatarban volt, ő alakította a Neytiri nevű kék óriásnőt. Mivel Saldana nevét a film idején viszonylag kevesen ismerték még, és a felismerését nemcsak a filmben látható kék bőr, de az elmaszkírozott arca is nehezítették, így nem győzte Saldana mutogatni magát, hogy az emberekben rögzüljön, ő egy nagyon jól öltöző, nagyon csinos színésznő. Azóta leginkább a Star Trek-filmekben láthattuk.

04. Maiwenn

Az operaénekes Az ötödik elemből. Valószínűleg a legtöbben csak így tudják azonosítani Maiwenn Le Besco francia színésznőt, akinek valószínűleg az arcát sem ismerik sokan annyira elmaszkírozva szerepelt a fent említett filmben. Ráadásul Az ötödik elemen kívül alapvetően francia filmekben szerepelt csak, amik közül a leghíresebb a Leon, a profi volt, amiben egy mellékszerepe volt 1994-ben. Ezen kívül még a felejthető, Magasfeszültség című horror fűződik a nevéhez.

05. Törpilla

Kis ráhagyással Törpillát, minden hupikék törpike vágyainak álmát is bevettük az összeállításunkba még akkor is, ha esetében kitalált lényről van szó. A törpök életéről készült, 2011-es mozifilmben Katy Perry szinkronizálta Törpillát, és a film reklámkampányában az énekesnő Törpilla mellett irendszeres szerepeltetésével próbálták erősíteni azt a képet, hogy Törpilla szexi, mint az őt szinkronizáló Perry.