Végignéztük a színésznő megjelenését a kezdetektől napjainkig, hogy önnek ne kelljen. Tálcán kínáljuk a lényeget: a kezdeti trampliságból 2004-ben lett ortó csöcskipakolás, mára pedig heveny unalom. Nyugi, a legtöbb képen jól látszik a dekoltázsa.

Amikor valakit akkora közrajongás övez, mint Scarlett Johanssont, mindig érdekes megnézni, hogyan jutott idáig. A színésznő egy 1994-es filmben kapta első szerepét, a Világgá mentem című alkotásban, ahol Elijah Wood partnere volt. (Wood egyébként ugyanazt csinálta ebben, mint A gyűrűk urában: ment, marha sokáig.) Sajnos nekünk csak két évvel későbbről van fotónk, de úgy sejtük, Johansson nem változott olyan egetverően nagyot.

Alábbi, gigászi galériánk ezzel az időszakkal kezdődik, a színésznő pályájának elejével. Mint azt látni fogják – ha kattintanak, ami erősen ajánlott –, a kislányos öltözködést hamar felváltotta a tramplis megjelenés, ami nem feltétlenül az ő hibája. A kilencvenes években, illetve a kétezresek elején még nem volt annyi, és olyan menő stylist, illetve személyes tanácsadó, akik közbeléptek volna, hogy megelőzzék a katasztrófákat. A képre kattintva máris elmélyedhetnek a kérdésben.

Aztán, ahogy a gyerekek szoktak, Johansson elkezdett felnőni, és ahhoz mérten öltözködni. Volt egy rövid korszaka, amikor szinte csak kabátban lehetett fotózni, még filmbemutatókon is, ám utána sajnos levette a ballont, és vagy nagyon tramplis volt, vagy kitette a melle közét (vagy még durvább dolgok történtek). Erről is rengeteg képünk van, kerüljön tehát beljebb. Vagy görgessen tovább, a nagy, 2004-es fordulóponthoz, ha nem érdekli a színésznő nagyterpesze.

2004-ben Johansson ugyanis elkezdett veszettül mély dekoltázsokkal operálni, gyakorlatilag a világ minden eseményén a melleivel eladva magát, illetve különböző filmszerepeit. Egyébként ekkor indult be látványosan a karrierje: 2004-ben négy filmje jött ki, de a következő években is minimum kettő. Ha az alábbi képre kattint, végignézheti a gigászi dekoltázsok időszakát. Nekünk 2010-ben tetszett legjobban.

Melyik volt a legjobb?

Ez az időszak 2011 körül ért véget, azóta Johansson sokkal visszafogottabb, még a promóciós célzatú eseményeken is. Önön a választás sora: melyik időszaka volt a vizuálisan legkellemesebb? Johansson gyerekként cuki volt, tramplis-terpeszesen viccesen fájdalmas, csöcsösen dögös (jó, néha közönséges), most pedig elegáns. És ez egy darabig talán így is lesz, mert idén és jövőre három filmje jön ki, de már 2015-re is leszerződött. Bal oldali szavazóboxunkban jelezheti véleményét. És most kedvenc képünkkel búcsúzunk.

   137720636 10