Mindig ügyeljünk az alapos bemelegítésre! Ez a fő üzenete a profi és dögös ukrán táncosnő, Karina Smirnoff képsorozatának, amit New Yorkban készítettek róla.

Talán még nyár is lesz az idén, ha elkezd egyszer sütni a nap, így minden jóravaló ember a strandra vágyik. Ehhez persze kockahasat és minimálhájat szeretne, ami kemény munka gyümölcse. Karina Smirnoff azonban nem e célból esett neki saját testének, és gyúrta ki keményen magát.

Az ukrán származású táncosnő, aki a Dancing With The Starsban vált ismertté, azóta más műfajokban is parádézik. Most a New York-i Broadwayen mutattak be egy darabot (pontosabban június 27-én), amiben az övé az egyik főszerep. Azt nem nehéz kitalálni, mi mentén szövődhet a Forever Tango (Örökké tangó) című dráma cselekménye.

Smirnoff mindenesetre edzőcuccba öltözött nem sokkal a premier előtt, és New Yorkban edzést tartott magának. Mi pedig gondoltunk egyet, és a fent említett kockahasvággyal összekötve összeállítottunk önöknek egy pompás edzéstervet, amit Smirnoff fotói illusztrálnak! Nyissa meg a galériát, és gyönyörködjön a kigyúrt táncosnő mozdulataiban!