A celebvilágban többen is viszonylag látványosan ünneplik a házassági évfordulójukat, rendszeresen megújítják az esküjüket, ezzel erősítve a házassági köteléket. Legutóbb éppen egy amerikai műsorvezető és felesége ünnepeltek látványosan, de minden pompa nélkül. Összegyűjtöttük a legaktívabbakat, akik közül vannak, akik már nincsenek is együtt.

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

Nemrég ünnepelte negyedik házassági évfordulóját a műsorvezető Ellen DeGeneres és felesége, Portia De Rossi, amire sokakat meg is hívtak a farmjukra. DeGeneresék ilyenkor mindig felfogadnak egy pilótát, aki felírja az égre, hogy éppen hányadiknál tartanak, erről pedig eddig minden alkalommal fotó is készült, amit a műsorvezető meg is oszt az emberekkel. Eddig minden képen vagy kézen fogva, vagy boldogon összeölelkezve szemlélték az írást, nyilván harmonikusnak tűnik a kapcsolatuk. A házassági ceremónia sem volt fényűző az esetükben.

Heidi Klum és Seal

Az álompárnak kikiáltott énekes és modell felesége sokáig azt híresztelték, hogy tökéletes a kapcsolatuk, hogy rengeteget szexelnek, aztán mégis az lett a vége, hogy 2012 elején elváltak. Addig viszont rendszeresen bohóckodtak együtt (egyik utolsó alkalom volt, amikor Heidi Klumék az emlékezetes majomjelmezbe bújtak), megújították a házasságukat, boldogan áradoztak egymásról. 2005-ben házasodtak össze, és minden évben tartottak egy jelmezes esküvőt. Az utolsót Donald Trump egyik floridai klubjában tartották.

Mariah Carey és Nick Cannon

Az énekesnőék is minden évben megújítják a házasságukat. Ezt legutóbb Disneylandben tették, a látogatók elől szerencsésen el is zárták a vidámparkot. Ez volt egyébként az ötödik, úgynevezett boldogító igenük. Tavaly az Eiffel-tornyon parádéztak ők ketten. Az első évfordulót pedig egy Las Vegas-i kaszinóban ünnepelték, és Carey annyira elérzékenyült tőle, hogy el is sírta magát. Az esemény kétségtelenül legizgalmasabb pillanata lehetett, amikor levetítettek a vendégeknek egy videómontázst a boldogságukról.

Fergie és Josh Duhamel

Annyira bejött a Black Eyed Peas énekesnőjének, amikor 2010-ben megújították a házassági esküjüket, hogy kitalálták, hogy ezentúl minden évben megteszik ezt. Az ötletet ráadásul éppen Heidi Kluméktől vették. "Ezt ezentúl minden évben megismételjük. Heidi Klumtól és Sealtől van az ötlet, és szerintem szuper ötlet" - lelkendezett egykor Duhamel az Entertainment Tonightnak a ceremónia után. A szemtanúk szerint Fergie nagyon meghatottnak tűnt, és természetesen sírt is. A rossz előjelek ellenére a pár még mindig együtt van, és az énekesnő teherbe is esett.

Bea asszony és Győzike

Ebből a szempontból biztos, hogy eddig Győzikéék voltak a legaktívabbak Magyarországon, ha az esküvők nem is biztos, hogy éppen az évfordulóra estek. Az ötödikről még mi is közvetítettük 2008-ban. Azóta elmúlt a Gáspár-család körüli felhajtás, 2012-ben például csak egyetlen fotót posztoltak a 19. házassági évfordulójukról, amin egy budapesti étteremben ülnek, és prosciuttós sárgadinnyének készülnek neki. Az utolsó hírek egyébként arról szóltak, hogy Gáspár Győzőék még mindig szerepelnek a NAV adóslistáján.