Úgy tartják, a nő hirtelen elvirágzik, a férfi viszont nem öregszik, hanem sármosodik a korral. Korábban gyönyörű középkorú nőkkel cáfoltuk az első állítást, most pedig olyan magyar celebpasikat szedtünk össze, akik egykor jóképűek voltak, ám nincsenek túl jó hatással rájuk az évek. Szavazzon a legtöbb pontszámmal, akinek a legkevésbé áll jól az idő múlása!

Benedek Tibor

A 40 éves vízilabdázó még pár éve is szerepelt olyan listáinkon, amikben jó pasikat kerestünk, és bár Benedek Tibor nem mondható rossz pasinak, azért most már feltűnik, hogy az idő nem az ő cimborája. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya egykor göndör hajfürtjeivel és eszméletlen alakjával késztette a nőket mindenféle testnedvek csorgatására, ám mostanra csak egy sok középkorosodó férfi közül: Benedek erősen kopaszodik, ezért haját teljesen rövidre nyíratva hordja, és amióta nem sportol aktívan, fel is szedett jó pár kilót, amitől rendesen kikerekedett a feje.

Damu Roland

A Jóban Rosszban kezdetekor elég jó pasi volt a sorozat Várnagy Elődje, ezzel pedig sok néző egyetértett. Ha az emlékezetünk nem csal, Damu Roland akkor kezdett el hízni, amikor összejött Palácsik Tímeával, a helyzet pedig csak súlyosbodott, amikor kitört a nőverős/erőszakolós botránya. A sorozatszínésznek a maradék haja is beleőszült az ügyben, és idegi alapon ő nem fogyott, mint az átlag, hanem még többet hízott.

Kárász Zénó

Nem volt ám rossz pasi Kárász Zénó sem, sőt, amikor a kilencvenes évek elején futó Família Kft.-ben szerepelt, akkor fiatal lányok nagy kedvencének volt kikiáltva. A színész ma már 43 éves, de a korral ő sem sármosodott, hanem inkább megcsúnyult, arca kikerekedett és felpüffedt, mintha nem is ugyanarról az emberről lenne szó.

Szabó Győző

Bár Szabó Győző sok nő fantáziáját megmozgatja, sikerét inkább stílusának köszönheti, mint kinézetének. A színész durván jó pasi volt, mielőtt hozzányúlt a kábítószerekhez, a Szeret, nem szeretben is csak árnyéka volt egykori önmagának Brúnó karaktereként. Aztán több mint száz kiló lett, majd lefogyott, de mindez rendesen megviselte a szervezetét. Egyszerűen látszik rajta, hogy kemény évek vannak a háta mögött, úgyhogy neki is nagyon oda kell figyelnie, és tenni azért, hogy ne csak a régi Szabó Győzőre emlékezve legyenek odáig érte a nők.

Szőke Zoltán

A Barátok közt Berényi Miklósának átváltozása sem feltűnésmentes: a sorozat kezdetekor még félhosszú hajjal hódító Szőke Zoltán sérója az évek során egyre kevesebb és egyre rövidebb lett, szőrzete megőszült, pillanatnyilag pedig kopasz fejjel játszik a kamerák előtt. Nem akarunk gonoszkodni, de egy kicsit Pautits Bélás lett, ám van, akinek természetesen így is tetszik.