Ha nyár, akkor medencés buli. Erre jöttek rá már régóta a kliprendezők is, ezért szinte minden bokorban találni egy zenés videót, amiben egy medence körül bikinis nők ráznak segget. Indult Beyoncé, Sabrina klasszikust alkotott, a Fountains of Wayne az egyetlen emlékezetes pillanatát hozta össze, Lifelike-ék egyszerűek, Dopeman pedig az összes a sablont felhalmozta. Melyik a legjobb? Egy pont, ha többé nem akarja látni, öt pont, ha naponta többször megnézi.

Beyoncé - Party

Mivel Beyoncé jó nő, ráadásul sok pénze van klipeket gyártani, ezért nem maradhat ki a 2011-ben készült Partyhoz készült videó sem. A címéhez méltó módon egy eszetlen nagy kertipartit bemutató darabról van szó, aminek elengedhetetlen kelléke a medence. Itt az is kiderül, hogy a most 31 éves énekesnő mellekben is rendben van.

Dopeman - Nincsen köztünk csicska

Mindenképp kell magyar induló, és logikus módon Dopeman és Kicsi Tyson 2002-es klasszikusa a szereplő. A Nincsen köztünk csicska bemutat mindent, amit a menő nyugati rapvideókból el lehet lesni: medence, kosármezek és persze a klipben szereplő férfiak körül segget rázó nagymellű nők. Igen, bikiniben, hiszen medencéről van szó.

Fountains of Wayne - Stacy's Mom

Most igazán ne rugózzunk azon, hogy miért nem hagyott mély nyomot a világ zenei fejlődésében a Fountains of Wayne zenekar, hiszen nem ez a lényeg. A legnagyobb slágerükhöz forgatott klip annál inkább. A történet szerint a ránézésre általános iskola felső tagozatos srác átmegy Stacyhez randizni, de a ott szembesül a ténnyel, hogy Stacy anyja sokkal jobb nő. Ha ez még nem lenne elég, miközben ők a medencében fetrengenek, a fiatal anya egyre többet villant testéből, a végén pedig még a medencébe is beugrik. Ezt persze nem is követheti más, mint egy jó kis vécében rejszolás, és az elkerülhetetlen égés utána.

Lifelike & Kris Menace - Discopolis

Az a gyanúnk, hogy a house-ban utazó Lifelike-nál és Kris Menace-nél egyszerűbben egyszerűen lehetetlen megközelíteni a medencés témát. Adott egy zsinórtangás bikinit viselő nő, akinek az arcát sokáig nem is lehet látni, csak a lassított sétálását, illetve abból is leginkább a seggét. Ez megy egy ideig, majd elér a medencéhez, és megmártózik. Szavakat is nehezen találunk.

Sabrina - Boys boys boys

1987-ben igazi generációs élmény volt Sabrina Salerno klipje. Pedig egyáltalán nem variálták túl az ügyet: adott egy fiatal énekesnő tekintélyes méretű mellekkel és kevés ruhában, illetve ott van egy medence, amiben tud ugrálni, és akár villantani is némi bimbót. Véleményünk szerint amúgy ennél teljesen felesleges is bonyolultabb klipet csinálni.