2013-ban a celebnők minden eddiginél több és szexibb képekkel árasztják el a Twittert és a Facebookot. Nyilván megmutatjuk a lényeget.

2013 fele már úgy elszállt, mint a sicc, és ha ezt valamivel meg lehet ünnepelni, hát azzal, hogy mennyi szexi képet töltöttek fel magukról a hírességek eddig. Abszolút kedvenceink természetesen a bikinis magyar nők, de mostanában a külföldi illetőségű celebek is igen aktívak, mintha januárban valaki rájuk szólt volna, hogy hahó, tessék minél több tartalmat tolni instagramra.

Alábbi galériánkban igyekeztünk összegyűjteni 2013 eddigi legjobb fotóit, vagy éppen azokat, amelyek eddig elkerülhették figyelmüket. (Természetesen a teljesség igénye nélkül, mert a jelek szerint mindig is több lesz a szexiskedő fotó a jócsajok instagramján, semmint hogy azt a világ precízen regisztrálni tudná.) A végeredményt látva már csak abban reménykedünk, hogy a szép munkát az év hátralevő részében is folytatják a hírescsajok.

A gyűjteményben helyet kapott Paulina Gretzky , a tangában napozó Sofía Vergara néhány, eddig méltánytalanul elhallgatott képe, és egyedüli magyar szereplőként Horváth Éva hasalós-napozós felvétele (ha a rettentő jó alakú műsorvezető további bikinis képeire kíváncsiak, itt nézelődjenek ).

Kelly Brookot viszont hanyagoltuk, mert a topless napozós képeinél úgysem tudtunk volna többet mutatni, esetleg más monokinizőket, de hát azt már megtettük. Ha pedig még ez sem elég, itt nézegethet nyaraló modelleket.