Axl Rose valódi jelleme, Britney Spears szüzessége, Pamela Anderson béna házipornója, és Ricky Martin és Samatha Fox coming outja is kitörölhetetlen nyomokat hagyott több generációban. De melyik fájt a legjobban? Öt, ha még mindig fáj a szíve, egy, ha egyáltalán nem borult ki már akkor sem.

Axl Rose egy seggfej

Mit láttunk fiatalon Axl Rose-ból? Ott van a színpadon egy iszonyat vagány figura a Guns N Roses élén, aki még a nyilvánvaló sztárallűrjei ellenére is minden rocker prototípusa. Aztán teltek az évek, feloszlott a zenekar, az énekesről pedig kiderült, hogy leszarja a rajongóit, nem képes időben kezdeni koncertet, divattervezőkkel verekszik (és ki is kap), haknizenekarként lép fel teljesen lecserélődött brigádjával. Így lett szép lassan a bulikirályból egy primadonna, aki az utolsó utáni emberek között van, akikkel valaha is elmennénk szórakozni.

Britney Spears nem is szűz

Britney Spears 1999-ben a tökéles jó kislány szerepében tetszelgett: nyilvánosan tett szüzességi fogadalmat, aminek keretei közt elvileg a házasságáig nem akart szexelni. Bár már akkor is fura volt, hogy az aktuális barátja, a még szintén vigyorgó hülyegyerekként futó Justin Timberlake hogy bírja ki, hogy még együtt is alszik a világ legjobb női közt számon tartott csajával, és nem történhet semmi egy kis diákcsemegén túl. Nos, azóta már mindenki számára egyértelmű, hogy Spears nem gondolta túl komolyan ezt a fogadalmat, felnőtt nővé válása után pedig jól láthatóan annyira nyomasztotta a fiatalkori folyamatos hazudozás, hogy bele is őrült kicsit.

Pamela Anderson házipornója

Amikor nagy várakozások után végre előkerült a Playboy valaha volt talán legnagyobb találatának házipornója Tommy Lee-vel, minden pubertás fiú szájában összecsordult a nyár. Persze, az isteni Pamelát láthatta mindenki meztelenül korábban, de hogy itt most meg is dugják, az olyan pluszt jelentett, mint amikor a középiskolás szerelem végre hajlandó túllépni az unalmas pettingen. Na ezt rontotta el teljesen az azóta persze minden pornómegosztón másodpercek alatt fellelhető alkotás, ami egy borzasztó minőségű felvétel, rövid szexjelenetekkel, és olyan örökre a retinába égő részekkel, amikor Tommy Lee játszik a pöcsével.

Ricky Martin meleg

Ami a férfiaknak Samantha Fox coming outja, az a nőknek Ricky Martiné. A Puerto Rico-i énekesről persze férfiköröben folyamatosan mentek a homofób viccek, nagyjából pont annyira, mint bármelyik jóképű férfi esetében, de a nők egy részét így is szíven ütötte a tény, hogy már hivatalosan sincs esélyünk Ricky Martinnál. Martin 2000-ben még vadul tagadta, hogy a férfiakhoz vonzódna, és egészen 2005-ig állandó szakításokkal és újra egymásra találásokkal tarkított viszonya is volt egy mexikói műsorvezetővel, Rebecca de Albával. Már az gyanús volt sokaknak, hogy 2008-ban béranya szültemeg ikerfiait, de 2010-ben lehullt a lepell: a tökéletesre olajozott testű Ricky Martin a férfiakhoz vonzódik, összetörve ezzel milliónyi latin laverre vágyó lány szívét.

Samantha Fox meleg

Samantha Fox külseje sokkal inkább beleivódott az egyetemes tudásba, mint a dalai. A ‘80-as évek szexszimbólumának elsárgult képei éppúgy elengedhetetlen részei a balatoni üdülők gondnokbódéinak, mint a folyamatos cigiszag. Samantha Fox egy egész évtizedet testesített meg komoly méretű mellei segítségével. Sőt, a Google képkeresője is az első találatok közt már a meztelen képeit dobja is. Ezért történhetett, hogy több férfi elfogyasztása után katasztrófaként érte a világ férfijait, amikor az énekesnő 2003-ban bejelentette, hogy szerelmes menedzserébe Myra Strattonbe. “Feküdtem már le nőkkel Myra Stratton előtt is. Az emberek azt mondják, meleg vagyok, de én nem tudom. Csak annyit tudok, hogy szerelmes vagyok Myrába, és vele akarom leélni az életemet” – mondta Fox.