A 12 éves Williow Smith új számában az ártatlan nyári szerelmekről énekel, de sok internetező szerint ehhez még túl fiatal, nem kéne ilyen felnőttes témákkal foglalkoznia. A hozzászólók valószínűleg elfelejtették a saját gyerekkorukat, a számhoz készült klipben pedig az egyetlen kivetnivaló Willow Smith haja.

Will Smith 12 éves lánya, Willow Smith az énekesi karrierrel kacérkodik, ami egyelőre leginkább abban nyilvánul meg, hogy néha megjelenik egy-egy száma. A nyár örömére készített is egy nyári számot Melodic Chaotic nevű formációjával. Nem azt a pörgős, nyári zúzást, mint amire számítani lehetett volna tőle, hanem egy kfiejezetten lassú, borongós számot a nagy nyári szerelmekről, amik csak néhány hónapig tartanak, de az ember közben úgy éli meg a dolgot, mintha ez lenne élete igazi szerelme.

A szám címe summer fling (kb. nyári kaland), ami elég volt ahhoz, hogy egy rakás fanyalgó internetező kiakadjon Willow Smithre, hogy hát azért 12 évesen nem kéne ilyen dolgokról énekelnie – írja a New York Daily News. A kiakadást több dolog okozza, leginkább három. Az egyik a fling szó használata, ami az angolban alapvetően olyan rövid párkapcsolatra utal, amiben mindenképpen van szex. A másik, hogy a dalban arról is szó van, hogy éjfél után fent marad, valamint arról is, hogy ha olyan a hangulat, esetleg elcsattanhat egy csók.

A videó kommentjeiben kiakadó hozzászólók szerint nagyon nem helyénvaló, hogy egy 12 éves gyereknél opció, hogy éjfél után is fent legyen, az meg különösen felháborító, hogy ha úgy alakul, akkor aztán őt nem zavarja, ha elcsattan egy csók.

Önt kiakasztják a gyerekszerelmek?

Pedig az ilyen nagy, általában maximum két hónapig tartó nyári szerelmek bizony már az általános iskola végén elkezdődnek, elég csak a különféle iskolai táborokban szövődő viszonyokra gondolni. A dalban Willow Smith pedig semmi szexuálisan túlfűtött dologról nem énekel, csak az első gyerekszerelmekről, meg arról, hogy az ember akkor is belemegy az ilyen kapcsolatokba, ha tudja, hogy csak addig tart, ameddig a nyaralás.

A klipben azon kívül, hogy Willow Smitht egy, ránézésre nála egy-két évvel idősebb fiú pörgeti a karjaiban, nem sok nemek közötti érintkezés történik. Igazából egy kiakasztó dolog van a klipben, Willow Smith rettentő előnytelen haja, de emiatt nem hőbörögnek az erkölcscsőszök.