Sokszor szeretjük azokat a celebeket, akik kockáztatnak, és valami igazán meghökkentő ruhát húznak magukra. Azokat pedig még jobban szoktuk szeretni, akik ezt az esküvőjük napján játsszák el. Hisz mondhatja bárki, hogy egy menyasszonyi ruhának fehérnek kell lennie, de mégiscsak izgalmasabb, ha valami extra színű vagy formájú ruhát vesz fel a menyasszony. Alábbi válogatásunkban olyan celebek szerepelnek, akik sárga, rózsaszín, vagy fekete ruhát viseltek az oltár vagy az anyakönyvvezető előtt.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York színésznőjének esküvői ruhájáról sajnos nincs képünk, de valami hasonló lehetett, mint ami ezen a fotón látható. Sarah Jessica Parker 1997-ben ment hozzá Matthew Broderick-hez, méghozzá egy fekete ruhában.

Keira Knightley

A színésznő idén májusban ment hozzá a Klaxons nevű zenekar énekeséhez, James Rightonhoz, akivel 2011 februárjában kezdett el randizgatni. Keira Knightley esküvőjén összesen 11 ember vett részt, a színésznő pedig egy olyan újrahasznosított ruhában mondta ki az igent, amit már 2008-ban is viselt a BAFTA díjátadón.

Jessica Biel

Jessica Biel és Justin Timberlake 2012 októberében, Olaszországban házasodott össze. Biel is úgy gondolta, hogy jó ötlet szakítani a hagyományokkal, ezért fehér helyett egy rózsaszínű, Giambattista Valli ruhában mondta ki az igent.

Sofia Coppola

A rendezőnő 2011-ben ment hozzá Thomas Marshoz, méghozzá egy rettenetesen egyszerű, lila ruhában, amiben inkább nézett ki koszorúslánynak, mint menyasszonynak

Reese Witherspoon

Witherspoon Jessica Bielhez hasonlóan a rózsaszínt preferálta, mikor hozzáment Jim Toth-hoz. A pár 2011-ben házasodott össze, és nem csak a ruha színével sokkolt mindenkit, hanem azzal is, hogy magassarkúját később lecserélte egy csizmára.

Elizabeth Taylor

Mikor Elizabeth Taylor hozzáment Richard Burtonhöz még 1964-ben, a színésznő egy sárga ruhát viselt. Aztán mikor másodszorra is összeházasodtak, 1975-ben, Taylor úgy gondolta, hogy újra érdemes egy nem szokványos színt választania, ezért másodszorra zöldet viselt.

Julianne Moore

Lehet, hogy a rózsaszín és a lila az új fehér, ugyanis Julianne Moore is egy halványlila ruhában mondta ki az igent, mikor oltár elé állt Bart Freundlich-hal 2003-ban.

Sharon Stone

Sharon Stone is egy piszkos rószaszín ruhát választott esküvőjére, mikor 1998-ben feleségül ment Phil Bronstein-hez. A ruha egyébként Vera Wang volt, az esküvőt pedig Valentin-napon tartották.

Gwen Stefani

Sőt, még Gwen Stefani is a rószaszín árnyalat mellett döntött, mikor ezt az színátmenetes, "ombre" ruhát választotta 2002-ben, mikor hozzáment Gavin Rossdale-hez.