Végignéztük a 90-es évek ismertebb sorozatainak női szereplőit, és rá kellett döbbennünk, hogy a legtöbben egyáltalán nem voltak olyan nagyon jó nők, annak ellenére, hogy annak állították be őket. A legérdekesebb viszont az, hogy ha megnézi a manapság népszerű sorozatokat, abban már nincsenek ennyire hétköznapi külsejű nők, legalábbis a jónők szerepeiben nem. Szavazzon, hogy ön szerint jó nő volt e Donna Martin, vagyis Tori Spelling a Beverly Hills 90210-ben, vagy hogy George Clooney vak volt-e, amikor szerepe szerint belezúgott Julianna Marguliesbe a Vészhelyzetben!

Courtney Thorne-Smith, vagyis Allison Parker a Melrose Place-ből

Természetesen nem ő volt a nagybetűs jónő a Melrose Place-ben, de tartunk tőle, hogy azért került be a sorozatba, mert az alkotók jónőnek tartották. Pedig Courtney Thorne-Smith már akkor is inkább nézett ki kisvárosi anyukának, mint Beverly Hills-i bombázónak, de ha önnek tetszik Allison Parker karaktere és külseje, szavazzon az igenre!

IgenNem

Janine Turner, vagyis Maggie O'Connell a Miért éppen Alaszkából

Megoszlottak a vélemények a szerkesztőségben Janine turnerrel kapcsolatban, mert sokan azt mondták, hogy nagyon jó nő, de voltak akik azon a véleményen voltak, hogy inkább unalmas és túl fiús ahhoz, hogy jónőnek nevezzük. Az viszont biztos, hogy szerepe szerint ő volt a Miért éppen Alaszka című sorozat bombázója. Ön sunázta volna Maggie O'Connellként?

IgenNem

Julianna Margulies, vagyis Carol Hathaway a Vészhelyzetből

Julianna Margulies volt az, aki évekig szenvedett George Clooney karakterével, Ross doktorral a Vészhelyzetben, és már akkor sem nagyon értettük, hogy egy ilyen jó pasi mellett mit keres egy ilyen nulla nő. Természetesen nem mondanánk rondának, de nem az a típus, akire mindenki azonnal azt mondaná, hogy hűűű. Ön szerint jó nő volt Carol Hathaway?

IgenNem

Maura Tierney, vagyis Abby Lockhart a Vészhelyzetből

Maura Tierney nem az a típusú nő, akinek a poszterét szívesen tennék ki az autószerelő műhelyekben. Abby Lockhartként a Vészhelyzetben mégis olyan karaktert játszott, akiért szinte versenyeztek a sorozat férfiszereplői, így Carter doktor, vagyis Noah Wyle, illetve Dr Kovac, vagyis Goran Visnjic. Ön szerint jó nő Abby Lockhart?

IgenNem

Melina Kanakaredes, vagyis Dr. Sydney Hansen a Providence-ből

A Providence egy tipikus délutáni családi sorozat volt, elég langyos sztorival és szép rozsdabarna színekkel, a főszerepet pedig a később a New York-i helyszínelőkben is játszó Melina Kanakaredes kapta. Ő volt a családban az idősebb nővér, aki orvosként dolgozott, sikeres volt, okos és szép. Legalábbis ezt akarták velünk elhitetni. Persze nem hányjuk el magunkat tőle, de azért kifejezetten jónőnek sem tartjuk. Ön szerint jó nő Dr. Sydney Hansen?

IgenNem

Sherry Stringfield, vagyis Dr. Susan Lewis a Vészhelyzetből

Sherry Stringfield mára egyébként nagyon kikupálta magát, és igen, mi is tudjuk, hogy a Vészhelyzet idején sem volt ronda, de azt sem mondtuk volna rá soha, hogy úristen de jó nő. Ennek ellenére mégis annak volt beállítva a sorozatban, pedig kifejezetten jó alakja sem volt, maximum nagyon cuki szerepe volt. Ön szerint jó nő volt Dr. Susan Lewis?

IgenNem

Tori Spelling, vagyis Donna Martin a Beverly Hills 90210-ből

Persze már a sorozat idején is midnenki tudta, hogy Tori Spelling csak azért kapott szerepet a Beverly Hills 90210-ben, mert a sorozat alkotója Aaron Spelling volt, vagyis a színésznő apja. Donna Martin a sorozatban a suli egyik menőcsaja volt, aki évekig tartogatta szüzességét – meglepő, de nem azért, mert senki nem akarta megfektetni. Ön szerint jó nő Donna Martin?

IgenNem