Dukai Regina az Aktívban panaszkodott, hogy sokan támadják őt amiatt, hogy különböző cégektől ajándékokat kap, amiket kiposztol a Facebookra. Dukai elmondta, ő csupán ezzel köszöni meg a cégek kedvességét, és különben is, már gyerekkora óta arról álmodott, hogy cégektől ajándékokat kapjon. A glammodell nem érti, miért irigykednek rá az emberek, szerinte ők nincsenek tisztában azzal, hogy ő mennyit dolgozik, mert még azt sem teheti meg, hogy elmenjen nyaralni. Az alábbiakban Dukai Regina Aktívnak adott interjújából idézzük a legjobb mondatokat.

Kapok egy táskát egy külföldi cégtől, és örülök neki, mint egy kisgyerek karácsonykor, mert tényleg konkrétan, tehát hogy majdnem elsírtam magam, mert annyira boldog voltam tőle
Nagyon nagyon sok céggel dolgozom együtt, számtalan dolgot kapok.
Irigy emberek mindig is voltak, mindig is lesznek.
Csak olyan cégekkel dolgozom – nagy cégekkel  – együtt, amikről én gyermekkorom óta álmodtam, hogy az a cég engem megkeressen, és adjon nekem terméket.
Vettem egy joggingnadrágot, egy teljesen egyszerű joggingnadrágot, kiposztoltam a Facebookomra, és betageltem rajta ezt az olasz céget. Egy héttel később az exportmenedzser küldött nekem egy emailt, hogy nagyon szépen köszönik, hogy én kitettem ezt, és szeretnének nekem ajándékot küldeni. Most nekem azt kéne csinálnom, hogy ne haragudj, ne küldjetek nekem semmit?
Aki ebben a közegben él, az tudja hogy ez így működik. Aki meg nem ebben a közegben él, az egy picit gondolkodjon.
Azok az emberek, akik nem gondolkodnak, és csak támadnak, azok csak azt látják, hogy ó, én mennyi mindent kapok, ó, könnyű ez így, mert modell vagy, mert szép vagy, de egy másodpercig nem gondolnak abba bele, hogy nálunk nincsen hétvége, nálunk nincsen ünnepnap. Én például most csütörtök-péntek-szombat-vasárnap járom az országot, nem leszek otthon. Nem lehetek a párommal, nem tudtunk elmenni nyaralni.
Tinikorom óta elég keményen dolgozom.
Ugyanúgy dolgozom, mint más a tévéknél.
Nagyon sokat fotózom be otthon a termékeket.
A legutóbbi fotózásunkkor nem tudom, hány éves melegrekord dőlt meg, és úgy kellett kint lennünk.
Nem mondom, hogy ez egy kétkezi, bányász munka, de sokkal nehezebb, mint mondjuk egy irodában ülni.
Végignéztem a Jessica Simpson életéről szóló kisfilmet, és el voltam ájulva, hogy amikor születésnapja volt, a cégektől virágot kapott, ajándékokat kapott, és hogy ez milyen jó dolog.
Nem egy olyan levelet kapok, amikor megköszönik ezek a kislányok, hogy mennyi pozitív dolgot kapnak tőlem, hogy nem a hülyeségre nevelem őket.
Nekem is sokszor rossz napom van, számtalanszor sírok.

És ha nem volt elég, nézze meg az Aktív vágatlan, 7 és fél perces videóját: