A 40 éves zenész harmonikus kapcsolatát egy újságíró rombolhatja szét, akinek egy ideig viszonya volt vele. A pletykák szerint már nem is kérdés, hogy ő az apa, de Gallagher nem hajlandó nyilatkozni az ügyben. 68 millió forintot is bukhat.

Eddig úgy tűnt, hogy az Oasisből ismert, mostanában a Beady Eye nevű zenekarával foglalkozó Liam Gallagher nagyon jól megvan feleségével, az egykori All Saints-tag Nicole Appletonnal. Persze Tiger Woods is mintaférjnek tűnt, úgyhogy talán nem is meglepő, hogy most előkerült egy újságíró a New York Timestól, aki biztosra állítja, hogy gyereke apja Liam Gallagher.

A 39 éves Liza Ghorbani elmondása szerint 2010-ben ismerte meg Gallaghert egy interjú során, itt kezdődött el a rövid viszony, aminek következményeként Ghorbani idén januárban megszülte lányát. Bár a zenész nem nyilatkozott még semmit az ügyben, a nemrég Ibizán viselt pólója üzenet értékűnek tűnik: a Wayne County & the Electric Chairs együttes pólójára a “baby fuck off” kérés került rá, bár azt nem tudni, hogy Ghorbaninak vagy a csecsemőnek szól az üzenet. Amikor az újságírók a minap San Antonióban kérdezték meg az ügyről, a szokásos remek stílusában válaszolt: “Miről beszél? Rólam és Robbie Williamsről?”

Persze el lehet viccelni a történetet, de jelenleg csak az biztos, hogy már elindult az apasági vizsgálat. A vizsgálatban döntő szerepet játszhat az,  hogy Gallagher tényleg küldött-e egy elég egyértelmű e-mailt szeretőjének a gyerek születése után. “Gyönyörű baba. Rocksztár van a génjeiben” – lelkendezett a gyerekről meggondolatlanul valaki, akit az anya oldaláról Liam Gallaghernek gondolnak.

A Sun belsős forrásokra hivatkozva azt is tudni véli, hogy a DNS-tesztek már bebizonyították, hogy tényleg a zenész a gyerek apja. “Liza nagyon dühös, mert átverték. Liam azt mondta neki, hogy szerinte több is lehet köztük ennél, most meg tudomást sem vesz róluk. A baba héthónapos, és Gemmának hívják” – tárta fel nagyon belsős információit a forrás, aki szerint Ghorbani kétmillió fontra, azaz úgy 68 millió forintra perelte be a zenészt. “Ez a legkevesebb, amit tehet, de Liza akkor lenne boldog, ha részt venne a kislány életében is.”

Arról még nem tudni, mit szól ehhez az egészhez a feleség Nicole Appleton, akivel öt évvel ezelőtt házasodott össze, de már van egy 11 éves közös fiuk. Ha bebizonyosodik az apaság, ez lesz a 40 éves Gallagher negyedik gyereke, mivel korábbi házasságából is összejött kettő.