Rómában hosszú ujjú blúzban és nadrágban érkezett az Un ragazzo d'oro forgatására, a blúz alá szokása szerint nem vett fel melltartót. Az 55 éves színésznő következetesen kitart amellett, hogy a melleinek jobb, ha szabadon mozognak.

Sharon Stone az Un ragazzo d'oro film forgatására melltartó nélkül érkezett Rómába, a blúzán keresztül látható, hogy a melleit nem takarja semmi. A filmet az olasz Pupi Avati rendezi. Július elején Sharon Stone Párizsban ment az utcára egy áttetsző, barnás felsőben melltartó nélkül. Egyik sem újdonság, az lenne a bréking, ha melltartót venne fel, ugyanis már tavaly júniusban is áttetsző blúzban mutatta meg bájait, tavaly februárban pedig bézs színű garbót vett fel melltartó nélkül. Stone a nála 27 évvel fiatalabb Martin Micával jár, állítólag a brazil Vogue egyik bulijában ismerkedtek meg 2012 áprilisában. Így még csak azt sem lehet mondani, hogy Sharon Stone szabad melleit neki köszönheti a világ.

Nagyon úgy fest, hogy  az 55 éves színésznő következetesen kitart amellett, hogy nem vesz fel melltartót, ami abból a szempontból mindenképp üdvözlendő, hogy a melltartó korántsem kényelmes viselet. A szakemberek szerint nem is tesz jót a melleknek az, hogy egy életen át préselődnek, persze ez mérettől is függ. "Orvosilag, fiziológiai és anatómiai szempontból a mellek nem nyernek előnyt abból, ha valami megemeli őket. Ellenkezőleg, petyhüdtebbek lesznek a melltartótól" – mondta Rouillon professzor a France Info rádiónak, aki15 éven keresztül összesen 130 nő mellét vizsgálta meg, írja a Dívány.

A Dívány nem reprezentatív felmérése azonban azt mutatja, hogy a nagymellű nők ragaszkodnak a melltartó viseléséhez, nem is tudnak anélkül élni. Azonban többen is azon a véleményen vannak, hogy a kismellű nők nyugodtan elhagyhatják a melltartót, ezzel is kiemelve a nőiességüket. A push up amennyire látványos, annyira kiábrándító: a pillanat rossz értelemben felejthetetlen lehet, amikor kiderül, milyen melleket csomagolt szép formába az igencsak átverős melltartó.