Az énekes még mindig aktív, évről évre a Rolling Stones kaszálja a legtöbbet a turnéival, és még egy gyönyörű modell lánya is van. Jaggert furcsa módon látszólag alig-alig viselte meg, hogy milyen kemény életet élt, és mennyire megnehezítette magának, hogy idáig eljusson. Nézegessen képeket az énekes erősebb pillanataiból.

A héten töltötte be a hetvenet a Rolling Stones frontembere, Mick Jagger, ennek apropóján pedig összeszedtünk róla néhány képet. Az éneklés mellett Jaggernek legendássá vált a táncmozgása, a hatalmas szája, és természetesen a frizurája is. A vékony alkatát is ide lehetne sorolni, de ezzel azért több lelkes drogfogyasztó is eldicsekedhet. A Rolling Stones nem szorul megfejtésre, a számaikat valószínűleg mindenki ismeri még nálunk is. Jagger viszont változatlanul elég nagy sebességgel él, éppen nemrég jelentették be, hogy megint nősülésre adná a fejét, és elvenné a L'Wren Scott, dizájnert, akivel már 12 éve járnak.

Bár az énekes születésnapját ünnepelte a világ, nem szabad elfeledkezni a lányáról sem, aki az utóbbi időben egyre többet szerepel a hírekben. Elsősorban persze azzal, hogy nagyon szép. A lány inkább modell anyjára, Jerry Hallra hasonlít, de azért örökölte apja szemeit és száját is. Georgia May Jagger nem nagyon tudott eddig hibázni, ha ide kattint, akkor meggyőződhet erről, ahogy a lány bikiniben sétálgat, vagy Cavalli-reklámban pucérkodik, ha ide kattint akkor viszont kiderült, rendesen felöltözve is jó nő. May Jagger egyébként egy három évvel idősebb pasival, Josh McLellannal jár mostanában, aki zenélgetés mellett szintén modellkedik.