Egy kanadai lány, a 27 éves Samantha Mathews nagyon rajta van azon, hogy divatot teremtsen. Blondtron néven posztol Tumblrre, Twitterre és leginkább Instagramra olyan fotókat, amin különféle dolgokkal takargatja muffját. Blondtron egyébként nemcsak ebben jó, ugyanis DJ-ként is próbálkozik magát népszerűsíteni.

Ha már elege van Nicki Minajból, Miley Cyrusból, vagy bármelyik celebnőből, aki egy kicsit is próbál megbotránkoztatni, akkor örülhet, mert bemutatjuk önnek a legújabb ilyen nőt, aki hamarosan akár világhírű is lehet. Samantha Mathews – sűrűbben használt nevén Blondtron – valószínűleg nem azért lesz világszerte ismert, mert DJ-zéssel próbálkozik, és csinált pár mixet, hanem mert szinte naponta posztol olyan képet, amin nem visel bugyit, alsófelét pedig különböző tárgyakkal takargatja.

"Szeretem a tacót és általában elég zavart vagyok. Kövess a Twitteren, amennyiben szereted ha kiverik, vagy tetszenek a szójátékok. Kövess a Facebookon, ha együtt jártunk suliba, és szeretnél bosszantó szarságokat írni a falamra. Kövess a Tumblren, ha tetszenek a lézerek és a mellek. Kövess Instagramon, ha szeretnél travi hobókat látni a vonaton. Kövess a MySpace-en, ha szeretnél ingyen egy Macy's kártyát és lobotómiát." – írja bemutatkozásában Blondtron, aki láthatóan nagyon szeretne szórakoztató és formabontó lenni.

Na de a lényeg az, hogy ha már meghallgatott pár mixet Blondtrontól, amik esetleg ne jöttek be önnek, akkor még mindig van itt látnivaló, méghozzá a 27 éves kanadai DJ muffja, amit soha nem fog csupaszon látni, mert Blondtron olyan, mint a mesében az okos lány, mutatja is, meg nem is. A fenti galériában láthat kanadai zászlóval, babafejjel, vagy kisautóval takart muffot, de olyat is, ami sajtszósszal van leöntve, vagy komótosan el van helyezve rajta pár csemegeuborka.

És ha ez még mindig nem volt elég, itt van ez is: