Az Instagram eddig is tele volt olyan fotókkal, amiken a celebek nem voltak nyakig felöltözve, és ezt önként és dalolva, maguktól posztolták ki. Ám most, hogy Nicki Minaj is rájött, hogy létezik az Instagram és még regisztrált is, egy ideig mindenki el van látva méretes melles és segges képekkel, a rappernő ugyanis előszeretettel mutogatja magát, és összes domborulatát.

Ugye már önnek is borzalmasan hiányzott a mélynövésű, hangos, nagymellű és nagyseggű Nicki Minaj? Mostantól remélhetőleg egy napig sem kell majd nélkülöznie a rappernőt, ugyanis Minaj végre regisztrált az Instagramra, igaz kicsit későn, mivel még az 54 éves Madonna is megelőzte.

Minaj Instagramja nem lesz túl érdekes azok számára, akik nem rajonganak a zenéjéért, vagy a különböző testrészeiért, de sanszos, hogy többen vannak azok, akik bármikor elnézegetnék a rappernőt, ahogy seggével hullámokat kavar egy medencében, mint ahogy az alábbi videón is látszik.

Ha úgy érzi, hogy nem tud Nicki Minaj nélkül élni, azonnal kövesse be őt az Instagramon, ahova nem csak új képeket posztol például arról, hogy sztrippereket fogdos, hanem olyan régieket is, amiken Lil Wayne mellett pózol. Az alábbi galériába összegyűjtöttük Minaj legjobb Instagramra posztolt képeit, úgyhogy csak kattintania kell a még több seggért és mellért. Hajrá.