A modell személyi edzje feltárta Upton összes titkát, vagyis mostantól ön is nézhet ki úgy, mint a szőke amerikai modell, elég csak betartania pár fontos szabályt. Semmi cukor, semmi só, semmi alkohol, minimális szénhidrát, és rengeteg alvás. Ha a részletek is érdeklik, mert tényleg minden vágya, hogy úgy nézzen ki, mint Kate Upton, azonnal olvasson tovább!

Mindig is olyan testre vágyott, mint amilyen a fürdőruha modell Kate Uptonnak van? Hosszú lábú, és formás szőke akar lenni? A Daily Mail segítségével most megtudhatja, hogy hogy kerülhet akár ön is a Sports Illustrated címlapjára. De legalábbis kdierül, hogy mit tesz Kate Upton azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy.

Kate Upton személyi edzője nyilvánosságra hozta a modell diétával és edzésével kapcsolatos titkait, és bár szerinte nagyon sok erőfeszítés és akaraterő kell hozzá, de úgy gondolja, hogy szinte bárkinek lehet olyan teste, mint Kate Uptonnak. "Már az első nap, mikor megismertem őt – Uptont – azt mondta, hogy mindenkivel tudatni akarja, hogy a formás nők igenis szexik. Ő egy igazán fantasztikus példakép az összes fiatal lánynak" – mondta Upton személyi edzője, Justin Gelband a Shape magazinnak.

Az amerikai Kate Upton a Justin Gelband által kifejlesztett, ModelFIT nevű mozgásprogrammal hozza magát formába, ami több mozgásformának a fúziója, ugyanis van benne zumba, harcművészetek, pilates és jóga is. Elvileg ettől szépen megnyúlik a test, az ember combja feszes lesz, a hasa pedig lapos. Justin Gelband módszerével egyébként nem csak Kate Upton tartja magát formában, de Irina Shayk, Miranda Kerr, CandiceSwanepoel, Erin Heatherton és Lily Aldridge is, magyarul az összes létező nő, akire mindenki irigykedik.

Justin Gelband az óráit egy New York-i fitneszstúdióban tartja, egy alkalom, ami 40-50 percig tart, pedig körülbelül 10 ezer forintba kerül, cserébe viszont csak tíz ember mehet be egy ilyen órára, vagyis tömegtől nem kell tartania. "Amikor valakivel leülök, hogy megvitassuk az edzéstervet, az első dolog, amit mondok neki, hogy azt szeretném, ha arra koncentrálna, hogy minél kevesebb olyan dolgot vigyen be a szervezetébe, amire nincs szüksége. Nincs cukor, nincs só, nincs alkohol és a szénhidrátokat is korlátozni kell" - mondta Gelband, amiből az derül ki, hogy ha tényleg olyan teste akar, mint amilyen Uptonnak van, akkor tényleg szenvednie kell.

Gelband egyébként úgy véli, hogy a szénhidrát teljes megvonása egyáltalán nem jó ötlet, ezért azt tanácsolja mindenkinek, aki Uptonra akar hasonlítani, hogy ha szénhidrátot akar bevinni, akkor egyen barnarizst, vagy ezékiel kenyeret, de csak hetente kétszer. Ja és persze igyon rengeteg vizet, illetve aludjon minél többet. Vagyis ha úgy akar kinézni, mint Kate Upton, nincs más dolga, csak felmondani a munkahelyén, a legtöbb idejét alvással és vízivássla tölteni, a többit pedig mozgással és azzal, hogy beszerezze az ezékiel kenyeret.