A 32 éves énekesnő súlya szélsőségesen ingadozott azóta, hogy 2008-ban megszületett a fia, mostanra azonban talán sikerült belőnie az optimális alakot. Rendesen megdolgozott érte, februárban ugyanis még bőséggel voltak rajta pluszkilók.

Bár 2012-ben még azzal haknizott, szereti a kövérségét, az utóbbi időben lendületesen fogy a 32 éves énekesnő. Bő egy héttel ezelőtt az NBC csatorna egyik sajtóeseményén örökítették meg a testét, ami határozottan jobban néz ki, mint eddig bármikor, az egyre nagyobbnak tűnő melleiről nem is beszélve. Ezt megelőzően új klipjében mutatott óriásdekoltázst, amit vagy mesterségesen, vagy kismamaként szerzett még 2007-2008-ban. Az egyelőre tartósnak tűnő súlycsökkenése már idén áprilisban látható volt, igazán feltűnővé azonban májusban vált, amikor feleakkorán jelent meg a Las Vegas-i koncertjén.

Ugyan az énekesnő fiatalon nagyon vékony volt, fia születése óta folyamatosan harcolnia kellett a kilókkal. 2010-ben tönkrement a házassága, ezzel párhuzamosan iszonyúan lefogyott, majd a hirtelen leadott fölösleg sokszorosan kúszott vissza rá. A 2011 októberében rendezett Michael Jackson emlékkoncerten hatalmas combokkal, tenyeres-talpas kocsmárosnéként lépett fel, de még tavaly is akkora volt, hogy arcának kérte fel egy duci társkereső oldal. Idén februárban is bőven voltak még rajta pluszkilók, aztán, köszönhetően a szigorú diétának és a sok mozgásnak, elkezdett fogyni. Nézze meg, hogyan változott a teste a karrierje kezdetétől mostanáig!