Hugh Hefner villájában megint megrendezték a nyári beöltözős partit, ami a képek alapján leginkább arról szólt, hogy a megjelenő modellek és playmate-ek némi fehérneműbe, esetleg testfestékbe öltöztek be.

2007 óta rendezik meg Hugh Hefner birtokán, a Playboy villában a Midsummer Night's Dream Party (Szentiván éji álom parti) nevű bulit, aminek nincs sok köze sem Szent Iván napjához, sem a nevet adó Shakespeare műhöz, viszont arról szól, hogy a villában megjelenő nők a lehető legkevesebb ruhában jelenjenek meg valamilyen apropóból.

Body paint #playboymansion from francescafrigo
 

A bulit minden év augusztusának első szombatján tartják, és műfaját tekintve beöltözős buli, de nem a klasszikus értelemben vett beöltözésről van természetesen szó. Hiszen az itt megjelenő nők leginkább levetkőzve vannak valamilyen tematika alapján, a férfiak viszont felöltözve, lehetőleg minimum sportosan elegánsan.

Az első buli témája Az ezeregyéjszaka meséi voltak, a mostaniról nem tudni pontosan, mi alapján kellett jelmezt választani, de a képeken feltűnően sok a tündér, meg a zöld ruhába öltözött modell, így talán a Peter Pan volt a tematika.

Getting the party started! Dance party with @lina_martini @sydneymaler @jennn_sheppard #msnd from crystalhefner
 

A bulira egyébként nem egyszerű bejutni, mint minden Playboy villában tartott partira, erre is személyesen Hugh Hefner hívja meg az embereket, ezért elég híresnek kell lenni ahhoz, hogy az ember felkerüljön a vendéglistára.

Természetesen nem muszáj híresnek lenni, ha az ember elég gazdag, kis szerencsével jegyeket is vehet a bulikra, ezek viszont 5000-10000 dollárba (1,1-2,2 millió forint) kerülnek.

A buliban természetesen ott volt minden komolyan vehető playmate Kendra Wilkinsontól kezdve Hugh Hefner feleségéig, Crystal Hefnerig.