Hogy Macaulay Culkintól kezdve Daniel Radcliffe-ig ne csak savazzuk az egykori celebkisfiúkat, most összeszedtük azokat, akiknek jót tett az idő, és egész csinos pasikká kupálódtak az elmúlt évek alatt. Köztük van Christian Bale és Neil Patrick Harris is. Galéria.

Az utóbbi időben elég sokat foglalkoztunk Macaulay Culkin hajlétalanra hajazó külsejével, és azt is szóvá tettük, hogy a Harry Potter egykori cukifejű kölyke, Daniel Radcliffe is egyre soványabbnak, szakadtabbnak és kimerültebbnek néz ki. Annak idején a Jófiú című filmben szereplő Elijah Woodról is mindenki azt gondolta volna, iszonyú jó pasi lesz belőle, aztán mégsem, és a Hatodik érzék sztárja, Haley Joel Osmen feje is inkább ijesztőnek tűnik most már.

Természetesen ebben az esetben is van egy másik oldal, ahol a gyereksztároknak nem tett be a kor, és egész csinos férfiakká nőtték ki magukat. Itt van például Christian Bale, akit 1987-ben választottak ki Steven Spielberg A nap birodalma című háborús filmjéhez, és Neil Patrick Harrisért is döglenek a nők – mondjuk érte hiába. Kattintson galériánkra, és megmutatjuk a többieket is!