Imádkozzon, hogy Aniston végre terhes legyen!

2013.08.07. 12:08
Ne csak azért akarja, hogy Aniston végre teherbe essen, mert az neki és Justin Theroux-nak öröm lenne, hanem mert akkor talán kevesebb szörnyen unalmas filmet forgatna, kevesebbet foglalkozna exével, Brad Pittel, és annak nőjével, Angelina Jolie-val, és talán egy picit el is hízna, és végre nem irigykednénk a testére.

Jennifer Aniston nemrég akkora hasat villantott, hogy nehéz volt eldönteni, hogy leendő férje, Justin Theroux most végre tényleg teherbe ejtette, vagy csak valami nagyon puffasztó ételt nyomott be, mielőtt megjelent volna a vörös szőnyegen. Tartunk tőle, hogy sajnos csak az utóbbi történt, mert ha Jennifer Aniston – ne felejtse el, hogy hamarosan már Jennifer Theroux – tényleg terhes lenne, akkor azt nagyon takargatná az utolsó pillanatig és nem vett volna fel egy szaténruhát.

Na de miért lenne jó, ha a színésznő végre tényleg terhes lenne, azon túl természetesen, hogy ő és Theroux végre tökéletesen boldog lenne?

Kevesebb szörnyű filmje lenne

Most gondoljon bele, ha meghallja Jennifer Aniston nevét, eszébe jut bármi más film, vagy sorozat is a Jóbarátokon kívül? Nem véletlen, hogy többet kell gondolkodnia, mint egy perc, ugyanis Jennifer Aniston nem tartozik a legsikeresebb színésznők közé, még akkor sem, ha évente legalább két filmet forgat. Egyszerű vígjátékokban, romantikus filmekben kap szerepeket, és bár kitüntették már Golden Globe-bal, de azt is a Jóbarátok miatt. Szóval ha Jennifer Anistonnak végre tényleg sikerülne teherbe esnie, remélhetőleg nem lenne több unalmas filmje, mert inkább a gyerekével foglalkozna.

Nem siránkozna többet, hogy akar gyereket

Évek óta lehet olvasni azokat a híreket a színésznővel kapcsolatban, hogy mennyire szeretne már gyereket, még akkor is, ha egyedül kéne felnevelnie. Utóbbit akkor mondta, mikor már bőven mostani vőlegényével, Justin Theroux-val randizott. „Imádnám, ha egy nap gyerekem születne. És ez meg is fog történni. Nyitott vagyok rá, hogy szingli anyuka legyek, hogy adoptáljak" – mondta Aniston, aki már korábban is beszélt arról, hogy szerinte nem kell pasi a gyerekvállaláshoz.

Nem siránkozna többet, hogy nem is akar igazából gyereket

Aztán a sok „gyereket akarok" szöveg után jött a „nem is olyan fontos a gyerek" téma: Aniston egy éve már sokkal fontosabbnak tartotta párkapcsolatát, mint azt, hogy folyamatosan azon kattogjon, hogy anya akarjon lenni. Persze lehet, hogy csak azért, mert egy jól informált ismerősük szerint Theroux annyira nem akar(t) családot, a színésznő pedig elfogadta ezt.

A gyerekével foglalkozna, nem pedig Jolie-val

Bár Aniston állítólag sírt, mikor megtudta, hogy Angelina Jolie megelőző masztektómiát végeztetett magán, azt azért tudjuk, hogy a két színésznő közel sem egymás kedvence. Pár éve még Aniston humorista barátnője, Chelsea Handler egy stand-up számában kurvázta le Jolie-t, igaz, Aniston később azt mondta, hogy inkább kínosnak érezte ezt, és nem találta viccesnek a dolgot még akkor sem, ha Jolie gyakorlatilag ellopta tőle Brad Pittet. Most pedig a lagzivendégekért szállhatnak harcba egymással, ugyanis a Pitt-Jolie és az Aniston-Theroux házasság is közeleg.

Végre láthatnánk a jótestű Anistont is bálnaként

A színésznő új filmje, a The Millers talán csak azért jó, mert Aniston végre megmutatta a testét, nekünk pedig azért lenne jó, ha végre teherbe esne, mert lenne pár hónap a terhessége alatt, amikor legalább egy kicsit bálnának nézne ki, és mi nem irigykednénk rá.