Kelly Brook járt már Jason Stathammel, Billy Zane-nel és Thom Evans-szel is, idén januárban pedig újra összejött rögbijátékos exével, akivel 2008 és 2010 között szerették egymást. Ám alig egy év után kiderült, hogy Danny Cipriani megcsalta a modellt, Brook pedig arra is rájött, hogy nem csak egyszer és nem csak egy nővel. Bosszút esküdött, az összes nőt felhívta.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Kelly Brook igazi bosszúhadjáratba kezdett, miután megtudta, hogy Danny Cipriani megcsalta őt. A modell állítólag fel is hívta a nőt, Stacey Simcoxot, akivel Cipriani sms-ezett és viszonyt folytatott.

Az meg ki?

Stacey Simcox egy birminghami nő, a Daily Mail úgy tudja, sales manager, máshol modellként említik. A Sunnak azt mondta, Cipriani tényleg küldött neki szexes sms-eket.

A Sun információi szerint Brook úgy próbálta meg lebuktatni pasiját, hogy sms-t küldött a nevében Simcoxnak, hogy találkozzanak újra, és mikor a nő válaszolt, a modell magából kikelve válaszolt neki, majd közölte vele, hogy nem Cipriani írta az sms-t, hanem ő maga, Kelly Brook.

Ezután a modell állítólag egy meztelen fotót küldött egy Jenna nevezetű nőről Stacey Simcoxnak – hogy miért, az nem derült ki – de szerinte Cipriani ezzel a másik nővel is lefeküdt. Na ezek után kérte meg Simcox Brookot, hogy hívja fel őt, aki elmondta neki, hogy Cipriani még hat másik nővel is beszélt, akik mind viszonyt folytattak, vagy lefeküdtek a férfival. Stacey Simcox egyébként azt állítja, hogy bár Cipriani folyamatosan szexuális töltetű üzeneteket és képeket köldözgetett neki, ő rendre visszautasította, hogy találkozzanak.

Brook és Cipriani egyébként idén januárban találtak újra egymásra, de korábban már jártak két évet 2008 és 2010 között, majd 2010 novemberében összejött Thom Evans-szal, akit idén januárban dobott ki ugye Cipriani miatt. És ezalatt a boldognak tűnő 7 hónap alatt történt meg a többszörös megcsalás, ami miatt Brook kitette Ciprianit a londoni lakásából, és még Instagramjáról is törölt minden olyan fotót, amin a férfi szerepelt. Durva.

Egy jól informált közeli ismerős szerint Cipriani nagyon letört, miután Brook kidobta őt, megbánta minden bűnét és szeretné visszakapni a modellt. Brook eközben pedig olyan bölcsességeket ír ki Twitterére, amik egyértelműen arra utalnak, hogy nagyon nem boldog: „Vannak emberek, akik áldásként lépnek be az életedbe, mások viszont leckeként." Pedig júniusban még az a hír járta, hogy Cipriani már az eljegyzéset tervezi, noha a rögbijátékos azt nyilatkozta: „boldog vagyok és szerencsésnek érzem magam, hogy Kellyvel lehetek. De elég rossz formában van a térdem, így biztos, hogy mostanában nem fogok letérdelni."