Regina betegesen féltékeny típus, Hannát látva feláll a hátunkon a szőr, Anikó felsőbbrendűségi komplexusa visszataszító, Ritának pszichiátrián lenne a helye, Barbi az ostoba nő megtestesítője, Zsófi esetében pedig az affektálástól mászunk a falra. Önt melyik karakter akasztja ki a legjobban?

Kaszai Regina

A kezdetekkor Kaszai Regina karaktere tűnt a legnormálisabbnak a csapatból, aztán egy leszbikus kapcsolatban teljesen bekattant. Az még hagyján, hogy legjobb barátja, Joe nőjére mászott rá, de onnantól kezdve folyamatosan féltékenységi jeleneteket rendezett, nyomozott Dia után, telefonon hívogatta, számon kérte, gyanúsítgatta, nekiment annak, aki csak ránézett a csajra. Cirka két héten keresztül nem is szólt másról a sorozat, csak az ő hisztijeiről.

Keresztesi Hanna

A sorozat Keresztesi Hannája Joe lánya, akinek személyében a nézők megismerhetik a legkezelhetetlenebb kamaszok egyikét: Hanna tizenhat éves, de már túl van egy gyomormosáson, iszik, kábítószerezik, a munka viszont büdös neki. Szigorú anyja miatt elköltözött otthonról, inkább egy lepukkant lakásban lakik két másik csajjal, csak hogy ne kelljen szabályokhoz alkalmazkodnia. A szülői aggodalmat csesztetésnek érzi, emiatt folyamatosan lázad, durván visszapofázik anyjának és apjának is. Ha nincs pénze, ellopja, amit akar, céljai érdekében pedig hazudik, akár azt is, hogy terhes – csak megszerezze magának a kinézett pasit.

Nádai Anikó

Ha épp nem ő van a sorozat cselekményeinek középpontjában, egész normálisan is tud viselkedni, egyébként viszont totál idegesítő Anikó karaktere is. Kétszínű, hidegen számító, aki mindenkivel jóban akar lenni, hiszen az a kifizetődő számára. A város elitjébe szeretne tartozni, de még csak állandó munkahelye sincs, mindenhonnan kivágják. Ha esetleg meg is felel valamiben (pl. pultosként), akkor kijelenti, hogy számára ez prosztó munka, ő ennél többre hivatott. Legjobb barátnője pasijával feküdt le, aztán meg neki állt feljebb, hogy kiutálták az albérletből.

Udvardy Rita

A debreceni lány már az elején se volt százas: Anikót azért gyűlölte nyilvánosan, mert annak a pasinak a csaja volt régebben, akibe ő szerelmes volt. Miután szerepe szerint megszerezte magának Marcit, teljesen ki is akarta sajátítani, féltékenykedett, folyamatosan sírt, a nézőnek már akkoriban kedve lett volna szívlapáttal megcsapkodni. A helyzet meg csak fokozódott, amikor kiderült, pasija megcsalta: kemény egy hétre kimenekült Londonba új életet kezdeni, majd visszajött, hogy tönkretegyen mindenkit maga körül. Mostanra már válogatás nélkül kefél férfiakkal, Zsófi apjával is lefeküdt, csak azért, hogy bosszút álljon volt barátnőjén.

Barbi

Joe nőjét a tipikus nő megtestesítőjének írták meg, aki távolról nézve inkább szórakoztató, viszont akinek a közvetlen környezetében is van hasonló karakter, annak pont elég élőben is, képernyőn már sok. Rózsaszín autóval jár és rózsaszín fánkokkal kedveskedik szerelmének, akihez tíz körömmel ragaszkodik. Jószándékú, kedves és hihetetlenül ostoba, képtelen észrevenni, ha csak kihasználják, vagy pedig simán hagyja magát kihasználni egy-két jó szóért cserébe. Céljait leginkább szexszel éri el.

Halász Zsófia

A forgatókönyv szerint az esztergomi csaj egy gazdag család elkényeztetett, egyedüli gyereke, akit komoly apanázzsal támogatott eddig apuci és anyuci. Ezzel szemben Zsófi maximum saját maga számára költekezik, ha a csapatról van szó, fukarul bánik a pénzzel, úgyhogy anyagi helyzetén ki is buktak legutóbb a többiek.

Ki a legidegesítőbb?

A rosszfiúkra bukik, ennek megfelelően pofára is ejtették már párszor, de mindig házhoz megy a pofonért. Büszkesége nulla, idegesítően megalázza önmagát. Kiakad, ha valamelyik lakótársa lefekszik a pasijával, ő viszont szemrebbenés nélkül megteszi ugyanazt. Semmihez sem ért, viszont nagyratörő álmai vannak, énekesnő lenne, vagy valami hasonló. Affektál, kényeskedik, a -ba/-be/-ban/-ben helyhatározós ragokat sorozatosan helytelenül használja, amit viszont gyanúnk szerint nem követel meg a rendező. Egyszerű, buta picsa benyomását kelti.