Ők a Teen Choice legjobb női

2013.08.12. 17:50
Az amerikai tinik kedvenc díjkiosztóján főleg fiatal színésznőket és énekesnőket díjaztak, tehát már csak statisztikailag is kellett lennie egy-két jónőnek. Na, ennél sokkal többen voltak, össze is szedtük őket egy galériába.

A Teen Choice Awards lényege, hogy az Egyesült Államok tinijei minden évben külön divat-és zenei kategóriákkal kombinált filmes-tévés díjakat oszthatnak ki kedvenceiknek, úgyhogy akit a fiatalok szeretnek, az ott van, és igyekszik szép és szeretetreméltó lenni. Idén annyira jól sikerült összeválogatni a jelölteket és a gála szereplőit, hogy temérdek jócsaj gyűlt össze. És ez alatt nem csinosan öltözött kislányokat értünk.

Alábbi galériánkban tehát olyan fiatal színészőket láthat, akik nálunk annyira nem ismertek, legalábbis ritkán találkozni a nevükkel. De fogadni merünk, hogy ez nem lesz így. (Igen, Miley Cyrust direkt hagytuk ki a galériából, mert bár kilátszottak a szép lábai, mégis őrület, amit öltözködés címén végrehajtott.) Kicsit sem titkolt kedvenceink Ashley Benson és Sasha Pieterse színésznők, mindkettejüket megnézheti alant!

Ha van kedve, és kedvence, ön is szavazhat – legalább addig, amíg a nyertesek névsora meg nem érkezik, hogy legalább mi hirdethessünk győztest – a felhozatal legjobb csajára.

Ki a legjobb csaj?