Hozzáöregedtek a maszkjukhoz, jól tippelt a sminkmester?

2013.08.14. 16:10
Az alábbiakban hét olyan színészről láthat fotókat, akiket 10-20 évvel ezelőtt egy film kedvéért idősebbnek sminkeltek, mára pedig kiderült, hogy a sminkesek vajon jól tippelték-e meg, hogy hogyan fognak kinézni öregen. Michael J. Fox a betegsége ellenére is jobban néz ki, mint a 47 éves Marty McFly, Mel Gibson viszont már most rosszabb állapotban van, mint a Halhatatlan szerelem című film öreg Daniel McCormickja.

Michael J. Fox - Vissza a jövőbe 2.

Michael J. Fox
Michael J. Fox

A bal oldalon a 28 éves Michael J. Fox-ot láthatja, a 47 éves Marty McFly-nak sminkelve, a jobb oldalon pedig Michael J. Fox-ot, ahogy valójában kinézett 47 évesen. A színész egyébként a Parkinson-kór ellenére a mai napig aktív, most is épp forgat, New Yorkban.

Elisabeth Shue - Vissza a jövőbe 2.

Elisabeth Shue
Elisabeth Shue

A bal oldalon a 26 éves Elisabeth Shue van a 47 éves Jennifernek sminkelve, a jobb oldalon pedig az idén 50 éves Elisabeth Shue, aki szebben öregszik az életben, mint a filmben.

Lea Thompson - Vissza a jövőbe

Lea Thompson
Lea Thompson

A bal oldalon az akkor 24 éves Lea Thompsont a 47 éves, rozzant Lorraine McFly-nak sminkelték, a jobb oldalon pedig láthatja, hogy Lea Thompson 47 éves korára valójában közel sem lett rozzant. A színésznő egyébként már 52 is elmúlt, és bár sosem lett nagy színésznő belőle, de a mai napig aktív, és minden évben van valami filmje.

Crispin Glover - Vissza a jövőbe

Crispin Glover
Crispin Glover

A bal oldalon 20 évesen, a 47 éves George McFly-nak sminkelve láthatja Crispin Glovert, aki most 49 éves, és két évvel ezelőtti fotóját láthatja a jobb oldalon.

Nicolas Cage - Előre a múltba

Nicolas Cage
Nicolas Cage

Nicolas Cage-et láthatja, ahogy a húszas évei elején az Előre a múltba című filmben a 40-es éveiben járó Charlie Bodell-t alakítjtotta, a jobb oldalon pedig a most 49 éves színészt látja. Sok különbség nincs, maximum annyi, hogy Cage-nek azóta egyre több a haja, és szépen be is festette.

Halle Berry - Bolond szerelem

Halle Berry
Halle Berry

1998-ban, 32 évesen játszotta el Halle Berry a 40-es évei végén járó Zola Taylor énekesnőt, a Bolond szerelem című filmben. Akkor még nem tudtuk, hogy Halle Berry 46 évesen nem csak jól néz majd ki, de még teherbe is esik.

Mel Gibson - Halhatatlan szerelem

Mel Gibson
Mel Gibson

1992-ben, mikor még senki nem sejtette, hogy Mel Gibson igazából egy őrült, 36 évesen hős-szerelmest játszott a Halhatatlan szerelem című filmben, aminek a végére szépen meg is öregedett. Gibson még csak 57 éves, de már most kezd úgy kinézni, mint amilyenre sminkelték a filmben.