Egy Ashley Moore nevű, húszéves modellel látták együtt ebédelni Justin Biebert. A legtöbb lap azt találgatja, hogy vajon együtt vannak-e, vagy csak simán haverok, és egy társaságba tartoznak-e. Ebbe a találgatásba szállunk be most roppant megfontoltan, több ezer kilométer távolságból. Összegyűjtöttük, amit a tűzhöz közelebb lévő lapok tudni vélnek a kapcsolatukról. Bieberék egyébként egy Bouchon Bistro nevű helyre mentek, ami állítólag egészen népszerű a celebek körében. "Minden tekintet rájuk szegeződött, szinte külön jelenetet rendeztek, ahogy bevonultak az étterembe" - mondta a X17 Online-nak egy fotós. Nézze meg a galériánkat Moore-ról!

Az étterembe egy kék színű Ferrarival mentek, Moore teljesen feketébe öltözött a Beverly Hills-i ebédhez, Bieber viszont leginkább egy csúnyán lecsúszott deszkásnak, illetve hiphopos srácnak tűnt: fehér edzőcipőben jelent meg, kikopott farmert, mintás pólót viselt, aranyszínű fuksz lógott a nyakában, és baseballsapka volt a fején. Természetesen mindketten napszemüveget viseltek. A kábé 172 centis modell kipattant az anyósülésről, és beviharzott az étteremben, Bieber pedig néhány lépésről követte. Arról, hogy aztán mennyire meghitten beszélgettek az étteremben, már sajnos nincsenek információk.

Ashley Moore-t, aki egyébként a Los Angeles-i Nous ügynökségnél van, nem először látták az énekessel. Először újévkor látták őket, majd július negyedikén egy buliban voltak együtt az egyik közös barátukkal, Lil Twisttel, akin keresztül Bieber megismerte a lányt. A történetben ezen a ponton két érdekesség is bekapcsolódik: az egyik, hogy lehet, hogy Lil Twist is kavart már a modellel, a másik, hogy ezen a bulin ott volt még Selena Gomez is. Az énekesnővel még tavaly decemberben szakítottak, de azóta is többször látták őket együtt, és a Hollywood Life információi szerint megállapodtak, hogy időnként azért összejárnak felmelegíteni a kapcsolatot.

Természetesen végigszántottuk Ashley Moore Twitterét is, de nem lettünk sokkal okosabbak. Annyi mindenesetre kiderült, hogy szeret női magazinokat olvasgatni, időnként elnéz konditermekbe, és úgy tűnik, hogy meglehetősen kedveli a tengerparti fotózásokat – különösen, ha a kapitány kalapját viselheti. Emellett úgy tűnik, érte már szomorúság az életben, mert feltöltött egy Jennifer Aniston fotót – nyilván egy filmből kiragadva –, amin a színésznő dühös arca alatt az alábbi szöveg olvasható, hogy: olyan valakit érdemlek, aki nem szarik mindenre". Biztos nem lehetett könnyű neki, ugyanakkor csodás lenne, ha éppen Lil Twistről lenne szó.

Az énekest egy csomó lánnyal hozták már össze az utóbbi hónapokban. Egy Milyn Jensen nevű lány, akivel állítólag még decemberben kavart Bieber, még őszintén sajnálkozott is, hogy szétbarmolta a fiú kapcsolatát, mert azt hitte, hogy miatta szakítottak Selena Gomezzel. Hogy  mennyi igaz, nem lehet tudni. Bejelentkezett egy Sophia Rajo nevű harminckét éves nő is, hogy egy huszonnégy éves lánnyal együtt őt is hazavitte egyik este az énekes. Aztán arról is voltak hírek, hogy egy férjes pincérnővel kavart Bieber Las Vegasban. A sok csajozás mellett pedig arra is volt ideje, hogy kitwittelje a seggét, vagy hogy helikopterrel kötözködjön.