Kegyetlen nehéz a nők dolga, ha meg akarnak felelni a kor szépségideáljának, de szerencsére mindig kéznél van A Személyi Edző, aki megmondja, hogyan celebesedhet ön is külsőre. Megkértük Serák Csabát tehát, hogy mondjon véleményt az alábbi öt hazai celebnőről, illetve tegyen ajánlásokat, miként lehet ezeket a formákat elérni.

Szabó Zsófi szexi, izmos hasfalát nem nagy trükkökkel, csak kemény edzéssel érte el. A lapos has titka az étkezésben rejlik. Ha genetikailag hajlamosak vagyunk a hízásra, akkor egyszerűen úgy lehetne összefoglalni, hogy se cukor, se fehér liszt (péksütemény, tésztaételek). Az izmos hasfal pedig lábemeléssel és hasprésekkel érhető el. A hagyományos felüléseket inkább hanyagoljuk.

Horváth Éva is láthatóan odafigyel az étkezésre. Jó, szép, arányos genetikával rendelkezik. Ha ilyen önnek is a genetikája, de szeretné feszesíteni a testét, akkor a legjobb megoldás a teljes testes edzés. Olyan sportokat javaslok, amik az egész testet megmozgatják. Kiemelten az úszásra, Gymstickre és TRX-edzésre gondoljon, de egy jó alakformáló óra is csodát művelhet testével.

Palvin Barbara tipikusan nem a "gebe" nők közé tartozik. Szép, nőies alakja van megfelelő derék- és csípőaránnyal. Az ilyen típusú nők főleg comb-, fenék- és kartájékra tudnak jobban felszedni kilókat. A combokat különféle lábemelésekkel, gyaloglással, futással tudjuk leginkább formálni, a karjainkat pedig fekvőtámaszokkal és egyéb széken végezhető kargyakorlattal lehet megdolgoztatni, formálni. De a konditeremben is található bőven ezekre alkalmazható gép.

Debreczeni Zita alakja is a szép, nőies típusok közé sorolható, amin láthatóan a rendszeres sport és a megfelelő táplálkozás is sokat formált. Ha ilyen alakra vágyik, akkor heti háromszori-négyszeri sportolást javaslok, és lehetőség szerint nemcsak egyfélét. Kitűnő választás kétnapi, teljes testet átmozgató konditermi edzés mellé egy alakformáló óra vagy az úszás. Természetesen a rendszeres sütizgetés és a jó kis házias ételek is háttérbe kell, hogy szoruljanak. Törekedjünk a reform életvitelre!

Ha Rubint Réka testére áhítozik, akkor irány a konditerem és heti legalább öt edzés. A konditermi és az aerobikórák megszűnés nélkül, szinte kifulladásig. Az izmos testet sima aerobikórákkal nem lehet elérni, kell mellé súlyzós edzés is. Ha keresztszálkás feneket, kockás hasat szeretne, akkor lesarkítva a hal, csirkemell, barnarizs háromszögben gondolkodjon, a cukor, liszt pedig nemhogy tiltólistán van, de egyenesen megbocsáthatatlan bűn!